New Warriors : Marvelovský komediální seriál se Squirrel Girl je v přípravě

New Warriors : Marvelovský komediální seriál se Squirrel Girl je v přípravě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
U Marvelu se pomalu pracuje na nové týmové televizní sérii zaměřené primárně na veverčí hrdinku.

Na stanici ABC Marvel necelé čtyři roky vysílá Agents of S.H.I.E.L.D., a teď to vypadá, že tyto dvě společnosti spolu vyvíjí další seriál, který nám má ukázat tu humornější stránku méně známého superhrdinského týmu New Warriors. Jako hlavní hrdinku má divákům představit Squirrel Girl. Seriál zřejmě poslouží jako náhrada za zrušený spin-off Agentů s názvem Marvel´s Most Wanted, který se měl původně soustředit na Mockingbird a Lance Huntera, ale nikdy se na něj nedostalo. Internetem se také šíří zvěsti, že Agenti budou po právě vysílané čtvrté sérii pravděpodobně zrušeni, takže New Warriors nejspíš převezmou na ABC štafetu.

New Warriors je marvelovský tým superhrdinů sestávající převážně z dětí a puberťáků, který vznikl v roce 1989. Jejich komiksová série byla vždy soustředěná spíše na mladší čtenáře a sloužili jako takoví „Avengers pro nejmenší“. Zakládajícími členy týmu byli hrdinové Nova, Firestar, Justice, Namorita, Night Trasher a Speedball. Jelikož se série bude s největší pravděpodobností odehrávat ve stejném světě jako marvelovské filmy, bude zajímavé sledovat, jak tvůrci využijí některé postavy, jelikož ve Strážcích Galaxie jsme se už s vojáky Nova seznámili a Namorita je v komiksech sestřenicí Namora, o jehož vlastním filmu/seriálu se neustále šušká. Zatím není známo, jestli seriál tato spojení využije, nebo je prostě nezmíní. Tvůrci se ale rozhodli přidat do týmu ještě Squirrel Girl a hodlají ji použít jako hlavní postavu celého seriálu.

Squirrel Girl byla u Marvelu známa jako přední postava pro dětské čtenáře, ale v posledních několika letech hodně nabyla na popularitě. Její sešity byly vždy laděny do komediální stylu a tvůrci seriálu to nejspíše hodlají zachovat. Mezi její schopnosti patří nadlidská síla a rychlost, malé drápky na každé ruce a velmi ostré zuby. Ovšem její hlavní speciální dovedností, jak její jméno napovídá, je schopnost rozumět veverkám. To se nemusí zdát jako nic moc užitečného, Squirrel Girl už ale v komiksech porazila takové velikány jako jsou Deadpool, Wolverine, Doctor Doom, Thanos nebo dokonce Ego - živá planeta. Pro seriál zatím nebyl obsazen žádný herec, o roli této veverčí hrdinky ovšem projevila zájem Anna Kendrick, známá hlavně kvůli svým rolím ve filmových sériích Ladíme a Stmívání. Kendrick byla na roli dokonce tázána v rozhovorech a řekla „Můj bratr mi poslal jeden komiks se Squirrel Girl, protože si myslí, že bych ji měla hrát. Nevím o ní o moc víc, než to, že je napůl veverka, ale to bych zvládla.“ Režiséři Avengers: Infinity War, Joe a Anthony Russovi, dokonce na její slova odpověděli a řekli, že by prý byla perfektní volbou. Kendrick tedy má víc než dobře našlápnuto k tomu, aby roli opravdu dostala. Otázkou je, zda by nakonec filmová hvězda stála o práci v televizním seriálu volně šířeného vysílání

Každý díl seriálu by měl být přibližně půl hodiny dlouhý a měl by klást velký důraz na komediální aspekty. Zatím nevíme, jaké hrdiny se Marvel rozhodne použít, ale pokud na seriál opravdu dojde, můžeme určitě počítat se Squirrel Girl. Co si o seriálu myslíte vy? Těšíte se? Koho jiného než Kendrick byste rádi viděli v roli veverčí superhrdinky?

Obrázek na titulce je ilustrační

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 8

Fimi | 21.03.2017 22:05
mě už jen zaráží že jí vůbec ztvárnují, ta postava je jen vtip v komiksech, neskutečně OP postava
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu