Taboo se vrátí

Taboo se vrátí | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Temné Taboo Toma Hardyho má oficiálně odklepnutou 2. sezónu.

Čeká nás další řádění Toma Hardyho coby Jamese Delayneho v drsném historickém dramatu odehrávajícím se na začátku 19. stol. Tato velmi pochmurná a mysteriózní minisérie se díky velkému diváckému zájmu a pochvalným kritikám rozroste minimálně o další sérii .

Ještě před odvysíláním finální epizody původně osmidílné minisérie Taboo spoluautor a scénárista Steven Knight (Peaky Blinders) navnadil fanoušky tvrzením, že by rád se seriálem pokračoval a že již nyní má rozplánované další dvě sezóny. Tom Hardy, který se Stevenem Knightem pracoval již na snímku Locke (2013) a seriálu Peaky Blinders, dlouho neotálel a rovněž veřejně projevil zájem o další pokračování. Avšak televizní společnosti BBC a FX na vyjádření tvůrců nereagovaly a nebylo ani zřejmé, zda se o možném pokračování vyjednává. Nyní je však veškerému čekání konec. BBC spolu s FX potvrdily další spolupráci na seriálu s produkčními studii Scott Free London, renomovaného režiséra Ridleyho Scotta, a Hardy Son & Baker herce Toma Hardyho.

Zatím je oficiálně potvrzená druhá sezóna, která bude mít stejně jako předešlá 8 dílů. Přesné datum uvedení není známo, předpokládá se však rok 2018. I když kvůli nabitému diáři hlavního aktéra Toma Hardyho i dalších tvůrců, se jeví jako nepravděpodobně, že bychom druhou sérii viděli již začátkem příštího roku. Jistý je návrat Toma Hardyho v roli démonického Jamese Kaziaha Delaneyho, avšak zbytek obsazení zatím potvrzený nebyl. Děj bude navazovat na konec první série. Ovšem krom toho, že se vydáme na další pouť s dobrodruhem Jamesem Delaneym a vystřídáme Londýn roku 1814 za jinou (zatím neznámou) lokaci, víc prozrazeno nebylo.

O dalších novinkách vás budeme průběžně informovat. Pokud jste tento výjimečný seriál ještě neviděli a stále váháte, zda mu dát šanci mohla by vás nalákat souhrnná recenze na našem webu.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu