Živí mrtví: Sedmá řada cliffhangerem neskončí

Živí mrtví: Sedmá řada cliffhangerem neskončí | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Možná přijde i Statečné srdce.

Závěr minulé řady seriálu Živí mrtví (The Walking Dead) řadu fanoušků slušně naštval. Končilo se zásadním cliffhangerem, kdy si diváci museli několik měsíců počkat, než se dozvěděli, koho vlastně padouch Negan (Jeffrey Dean Morgan) před zraky ostatních hrdinů popravil. Hořkou pachuť už se pak nepodařilo zcela smýt, když byl začátek nové řady dle některých až příliš násilný a následkem Neganova útoku se seriál prakticky zastavil na místě. Hrdinové byli zničení, zakřiknutí, jen málokterý z nich chtěl být proaktivní. Postavy opět byly rozdělené na několik skupin, takže se vývoj děje neskutečně vlekl, což ještě podtrhla skutečnost, že si tvůrci evidentně schovávají jakoukoliv odplatu proti Neganovi až na úplné finále sedmé řady.

To finále už je v dohledu, do konce sezony zbývají dva díly a u The Walking Dead obvykle platí, že předposlední epizoda už bývá jakýmsi prologem finále, kde se definitivně nastartují vrcholné situace, které má závěr řady přinést. Co konkrétně můžeme čekat od aktuální vyvrcholení? Showrunner Scott M. Gimple výslovně přislíbil, že tahle řada bude mít definitivní konec, po loňském fiasku se tedy dalšího cliffhangeru obávat nemusíme. Finále má být vzrušující, emotivní, zábavné a napětí má tak dlouho narůstat, až všechno totálně exploduje.

Andrew Lincoln (představitel Ricka) slibuje, že je konec sedmé řady opravdu uspokojivý a dodává, že natáčení finále všechny tak nabilo energií, že by byli bývali nejraději, kdyby se osmá řada začala natáčet hned druhý den. Norman Reedus (představitel Daryla Dixona) pak tajuplně dodal, že ve finální epizodě můžeme čekat „kousek Williama Wallace“. Jestli si vzpomínáte, tak William Wallace je postava, kterou hrál Mel Gibson ve Statečném srdci, tedy skutečně vášnivý vůdce lidového povstání, který motivuje své bojovníky a nakonec za ně položí život. Čeká snad podobný osud některou z postav Živých mrtvých? To uvidíme už během následujících týdnů. Na závěr přidáváme ještě upoutávky na příští epizodu.

Zdroje: Variety, EW I, II, III

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu