American Playboy: první trailer na minisérii o zakladateli Playboye

American Playboy: první trailer na minisérii o zakladateli Playboye | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Amazon láká na svou dokumentární minisérii o proslulém zakladateli magazínu Playboy, Hughu Hefnerovi

Již 7. 4. 2017 bude mít premiéru na službě Amazon Prime Video třináctidílná minisérie o zakladateli magazínu Playboy s všeříkajícím názvem American Playboy: The Hugh Hefner Story. Tato minisérie se bude zabývat životem Hugha Hefnera, od počátků jeho kariéry v roce 1953 až po současnost, a jeho vlivem na světovou kulturu. American Playboy tak zahrne více než šest dekád historie USA. Minisérie bude jakýmsi hybridem mezi dokumentem a dramatem. Tvůrci měli přístup k dosud nezveřejněnému materiálu, který skýtal více než 17 000 hodin záznamů a přes 2600 výstřižků a fotografií z Hefnerova osobního archivu, což by mohlo mít za následek vskutku realistické provedení tohoto originálního docudramatu.

Režie se ujal režisér a kameraman Richard Lopez, režisér dokumentárních seriálů Genius či Muži, kteří vybudovali Ameriku, za který byl nominován na cenu Emmy. Právě stejná technika využívající spojení hraného dokumentu s reálnými záběry, jaká byla využita v dokumentárních sériích Muži, kteří vybudovali Ameriku nebo Světové války, bude použita i v této minisérii.

Obsazení hýří méně známými herci. Hlavní hvězdou ztvárňující samotného H. Hefnera je neznámý Matt Whelan, kterého jste mohli zaznamenat ve vedlejší roli seriálu Of Kings and Prophets nebo ve fimu 3 Mile Limit. Dalšími jsou například: Ian Bell (Suicide Kids), Adam Jonas Segaller (Génius), Shara Connolly (Letopisy rodu Shanara) nebo Fraser Brown (Harry). Hlavními tvůrci seriálu jsou producenti/scénáristi Stephen David (Divoký západ s Robertem Redfordem) a Brian Burstein (Génius). S. David by mohl zaručit kvalitní podívanou už jen díky svým čtyřem nominacím na Emmy za dokumentární série a třem cenám z New York Festivals. Dalšími producenty jsou Peter Jaysen (You Me Her) a Dirk Rosenzweig.

Trailer pod článkem dobře představuje styl, jakým bude minisérie oplývat. I když je v něm tempo dosti nevyvážené a neznámí herci zrovna dvakrát nenavnazují, tak dokážou případného diváka zaujmout minimálně všechny ty mírně pobuřující scény . Pokud vás zajímá tématika nebo se chcete jen dozvědět více informací o vzniku kultovního magazínu Playboy, tak zřejmě nemusíte se sledováním dvakrát váhat. Mrkněte na trailer a přesvědčte se sami.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu