12 opic se ještě dvakrát vrátí

12 opic se ještě dvakrát vrátí | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
V květnu nás čeká 3. série, o rok později pak 4.

Extrémistická skupina boje za životní prostředí, přezdívaná 12 Monkeys, vypustila podle všeho do světa smrtelný virus, který vyhladil většinu populace. Hrstka přeživších nyní žije skrytá v podzemí, a zoufale se snaží zjistit, jak přesně k vyhlazení došlo. Pošle proto do minulosti muže, který má rozšíření viru zabránit.

Seriál 12 Monkeys si během posledních let našel spousty fanoušků. Je motivován původním stejnojmenným snímkem z roku 1995 od Terryho Gilliama, s Brucem Willisem a Bradem Pittem v hlavních rolích. V seriálové verzi si postavu muže vyslaného do minulosti, Jamese Colea, zahrál Aaron Stanford, který byl k vidění například ve filmu X-men: poslední vzdor. Na režii se podílejí například Jeffrey Reiner, John Badham nebo T.J. Scott, z nichž každý má bohaté zkušenosti se seriálovou produkcí. Na scénáři se podíleli spíše méně známí scenáristé jako Oliver Grigsby, Travis Fickett, Terry Matalas nebo Sean Tretta.

12 Monkeys má za sebou dvě úspěšné řady, nyní se fanoušci můžou těšit na další. Za necelé dva měsíce, 19. 5., k nám dorazí sezóna 3. Ta bude mít dest epizod a bude odvysílána netradičním způsobem, během jednoho víkendu, jako odměna pro fanoušky za jejich věrnost. Oznámena byla ale i 4. série, jenž bude zároveň i poslední, což může být pro fanoušky hořko-sladkou zprávou. Finální řada bude mít premiéru v roce 2018. Ta bude mít opět 10 epizod, které budou také odvysílány najednou.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu