Nový sitcom od tvůrců HIMYM je na cestě

Nový sitcom od tvůrců HIMYM je na cestě | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Americká stanice CBS objednala nadějně vyhlížející pilot od scenáristky seriálu Bad Teacher Hilary Winston

Na začátku letošního roku ohlásila americká CBS hned tři komediální piloty nových seriálů a to: rodinou komedii 9J, 9K and 9L, sitcom od pětinásobného držitele Emmy Johna Larroquetta Me, myself and I a nakonec Real Life z pera Hilary Winston. Původní scénář k pilotu Real Life byl studiu představen již minulý rok, ale CBS si vynutila přepracování, které až v lednu tohoto roku dostalo zelenou.

Hillary Winston je známá seriálová producentka/scenáristka, která napsala scénáře k epizodám seriálů jako Zpátky do školy, Šťastní až do smrti nebo Jmenuji se Earl, taktéž se podílí na postprodukci animáku LEGO® Ninjago® Movie, který bude mít premiéru letos v září. Spolu s ní budou nový sitcom Real Life produkovat výkonní producenti seriálu Jak jsme poznal vaši matku Carter Bays a Craig Thomas v koprodukci se Sony Pictures Television a CBS Television Studios.

Real Life bude třicetiminutovým komediálním hybridem a jakousi kronikou vztahu dvou dvacátníků, Nory a Drewa, kteří byli kolegové ve firmě, ale každý na jiném pobřeží, tudíž celá jejich komunikace probíhala přes Skype. Jednoho dne jsou však donuceni pracovat ve stejné kanceláři a tady celý jejich společný příběh začíná. Noru si zahraje Rebecca Rittenhouse, kráska ze seriálů Red Band Society či Blood & Oil. Její mužský protějšek zatím obsazen nebyl. Dalšími oficiálně oznámenými jmény jsou: Kristen Johnson (The Exes) jako představitelka Beverly, hlasité a sebejisté šéfky Nory, Brenda Song (Pure Genius) v roli nejlepší Noryiny kamarádky Lauren, Bret Harrison (Ďáblův sluha) coby kamarád a bývalý spolubydlící Drewa, a posledním je Lucas Hazlett (Money From Strangers) jako zábavný spolupracovník Nory.

Seriál se momentálně nachází v preprodukci. Režisérkou pilotu bude Pamela Fryman, která zrežírovala přes 60 dílů HIMYM. Žádné propagační materiály k seriálu uveřejněny nebyly, tak se můžete dole v galerii podívat alespoň na představitele hlavních rolí.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu