Arrow: Finále 5. řady změní působiště a vrátí staré postavy

Arrow: Finále 5. řady změní působiště a vrátí staré postavy | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Už teď můžeme potvrdit návrat populárního komiksového záporáka.

Seriál Arrow měl vždy své velké vzepstupy i pády. Odstartoval skvělou a nadprůměrnou první sérií, pokračoval stále dobrou druhou sérií, ale poté vzal rychle obrat k horšímu. Třetí série už moc lidí nenadchla a čtvrtá se obecně považuje zatím za nejhůře přijatou, jak diváky tak i kritiky. To ale změnila nedávno nakopnutá pátá serie, která to celé zase povznesla o něco výše.

Aktuální sezona se pomalu blíží do cíle a slibované velké finále je už za rohem. Po minulé epizodě, po které to vypadá, že se začíná schylovat k totální válce, kdy Oliver bude lovit Promethea, nastává menší změna. Hrdinní obyvatelé Star City si mohou v klidu oddechnout, neboť závěrečná akce se bude odehrávat daleko od jejich domovů a blízkých.

Do závěru řady zbývá ještě šest posledních dílů, ale výkonný producent Marc Guggenheim už stačil ujistit diváky, že město Star City tentokrát bude v bezpečí a celé finále se bude konat daleko od jeho hranic. V rozhovoru sám prohlásil:

„Nebudeme ničit město, ani ho nějak ohrožovat. Ve skutečnosti mohu říci, že finále se ani nebude konat ve městě. A konečně si budou moci občané města v květnu oddechnout.“

Výkonný producent v rozhovoru dále pokračoval a prozradil, že se máme těšit na návrat starých známých postav. Přesněji velký počet postav, které jsme už nějakou dobu neviděli. Zatím byla odhalena totožnost jednoho z nich:

Před nedávnem zveřejnil herec Nick Tarabay na svém Twitru fotografii s jeho postavou Captaina Boomeranga. V titulku dále napsal:

„Komu tenhle chlapík opravdu chybí? Protože jak víte, čím kdo zachází, tím VŽDYCKY schází“.

Captain Boomerang se v seriálu naposledy objevil v roce 2014 a tak fanoušci mohou doufat, že se v  blízké budoucnosti pořádně předvede. Konec konců by neměl být jedinou postavou, kterou čeká ve finále návrat na obrazovku.

Zdroje: Nic E. Tarabay,

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu