Městečko Twin Peaks: První pořádné fotky

Městečko Twin Peaks: První pořádné fotky | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Návrat kultovního seriálu je co by kamenem dohodil.

Na začátek malé seznámení pro neznalce Městečka Twin Peaks. Americký dramatický seriál se odehrává v titulárním odlehlém městečku a sleduje vyšetřování brutální vraždy mladé dívky, jež vede agent FBI Dale Cooper, tedy jakýsi divácký prostředník, spolu se kterým městečko poznáváme. A že je co poznávat, protože pod usměvavou fasádou se ukrývají prohnilé osobnosti místních obyvatel i nadpřirozené jevy. Seriál započal první sérii v roce 1990, a ta obdržela velmi nadšené ohlasy. Proto rok na to vznikla i řada druhá, která se už kvalitám té předchozí tolik nevyrovnala, ale i tak se stále jednalo o prvotřídní nadprůměrnou podívanou. A velkou zásluhu na tom měl režisér a spoluscenárista tohoto skvostu, David Lynch. Ten je známý hlavně jako režisér filmů Duna, Sloní muž či Mulholland Drive.

Po druhé sérii si dal seriál pauzu, ale tento rok se vrací zpět na televizní obrazovky. Po dlouhém čekání (přesněji to dělá 25 let) byly konečně zveřejněny první pořádné fotky a několik dalších promo teaserů. David se k nové sérii vrátil jako režisér i scenárista a společně s ním seriál opět připravuje Mark Frost, který vždycky byl ten, kdo Lynchovým šíleným vizím dával nějakou strukturu. Vedle Twin Peaks napsal scénáře k filmům jako Golfový sen, ale i dvěma dílům Fantastické čtyřky.

V hlavních rolích se vrátí Madchen Amick (Gilmorova děvčata, American Horror Story), Dana Ashbrook, Sheryl Lee (Dr. House), Kyle MacLachlan (Agents of SHIELD, HIMYM, Dobrá manželka), Everet McGill (Duna), Kimmy Robertson, Russ Tamblyn (Drive, Nespoutaný Django), Ray Wise,  Grace Zabriskie a mnozí, mnozí další. Všichni jmenovaní si zahrají své původní postavy. Blíže se s rozsáhlým obsazením můžete seznámit v naší starší novince.

Nová série bude mít celkem 18 dílů a premiéra se plánuje na 21.5. Můžeme jenom držet palce Davidu Lynchovi, ať se mu jeho velký návrat vydaří. Přeci jenom...po 25 letech by mohl vyrukovat s něčím, co se vyrovná tehdejším kvalitám seriálu. A teď už slíbené teasery a obrázky:

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

m.abrams | 07.04.2017 10:02
Parádní fotky, už se nemůžu dočkat.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu