Započalo natáčení 2. série Jessicy Jones

Započalo natáčení 2. série Jessicy Jones | Fandíme seriálům
Marvel
Zobrazit dalších 5 obrázků
Iron Fist je za námi, The Defenders před námi, po nich nás čeká The Punisher a návrat Jessicy Jones. Pomalu se začíná odhalovat obsazení.

Jessica Jones vládne nadlidskou silou. Její shopnosti ale zneužil Zebediah Killgrave, a tak se schovává a pracuje jako soukromé očko ve čtvrti Hell's Kitchen v New York City. Spory řeší jak na ulicích, tak uvnitř sama sebe. Je velmi výbušné povahy, ale jde si tvrdě za svým. Během prnví série se postupně otevírala světu, začala využívat svoje schopnosti ke konání dobra a postavila se proti svému trýzniteli. V roli Jessicy Jones můžeme vidět Krysten Ritter, známou například z Breaking Bad.

Webová stanice Netflix na nás začala chrlit jeden komiksový seriál za druhým. Máme za sebou dvě série Daredevila, svou první řadu už si odbyli i Jessica Jones a Luke Cage. A nedávno měl premiéru i Iron Fist. S tímhle se ovšem Netflix nespokojí, každý z marvelovských seriálů se dočkal poměrně vysoké sledovanosti, a tak se v komiksovkách pokračuje.

Natáčení seriálu The Punisher je v plném proudu, projekt The Defenders byl nedávno dotočen, Luke Cage dostal zelenou pro svou druhou sérii a 3. 4. započalo natáčení druhé série Jessicy Jones! O natáčení se toho ovšem zatím moc neví. Natáčí se krom ateliérů také v New Yorku na ulici Západní a 101, kde se nachází byt Jessicy, který byl k vidění v první sérii. Nová řada nebude navazovat přímo na tu předchozí, ale na seriál The Defenders. Režírovat tuto řadu, budou pouze ženy. A svou premiéru by jsi měla Jessica odbýt pravděpodobně na jaře v roce 2018. Tak uvidíme, jestli se druhá řada povede stejně dobře, jako ta první.

Víc podrobností najdete ve starší novince a v tuhle chvíli pro vás máme také první castingové novinky. Do blíže neurčené role byla obsazena Janet McTeer (Damages, The White Queen) a vypadá to, že svůj návrat na Twitteru nepřímo potvrdil Wil Traval, který v první řadě hrál Willa Simpsona.

Zdroje: EW, Will Traval,

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu