Punisher: Pomlácený Jon Bernthal na nových fotkách z natáčení

Punisher: Pomlácený Jon Bernthal na nových fotkách z natáčení | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 13 obrázků
Punisher nemá pro zločince slitování. Podle nových fotek to ovšem vypadá, že jeho nepřátelé s ním také nejednají zrovna v rukavičkách. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Natáčení sice skončilo, ale objevilo se ještě několik fotek s Punisherem v jeho tradičním tričku, tak je přidáváme:

Původní novinka 10.4.: Samostatný seriál s Punisherem (Jon Bernthal), který nám byl představen loni v druhé sérii Daredevila, už se dobrých pár měsíců natáčí. Na place zřejmě příliš neinvestují do ochranky, takže se na nás už od počátku natáčení valí jedna fotka za druhou. První várka nám odhalila přítomnost Deborah Ann Woll (Karen Page z Daredevila), ta druhá zase Bernthalovy různorodé sestřihy jak vlasů, tak vousů. Teď jsme dostali další porci fotek, na kterých se nám ukazuje Jon Bernthal spolu s jeho pořádnými modřinami.

Zmlácený Punisher na těchto fotografiích sedí v jakémsi obrněném vozidle s řadou světel na střeše, tento automobil ovšem nebude jediný, který si Frank Castle přivlastní. Fotky ho také ukazují při krádeži policejního auta. Jelikož ho policie nemá zrovna v oblibě a hledá ho za nesčetné vraždy, je logické, že se ve svém seriálu opět dostane do styku s ozbrojenými silami. Na všech těchto fotografiích ovšem Frank vypadá úplně stejně jako v druhé sérii Daredevila, nemá oholenou hlavu a ani žádný plnovous. Scény se tedy dost možná odehrávají brzy po tom, co jsme Franka naposledy spatřili.

Od minulého článku kromě nových fotek přibylo ještě pár nových členů obsazení. Jason R. Moore (Čarodějův učeň, Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti) si zahraje Curtise Hoyla, Frankova známého z války. Jako jeden z mála má vědět, že je Frank stále naživu. Jako další se připojil Michael Nathanson (Vlk z Wall Street). Střihne si roli agenta spolupracujícího s postavou Dinah Midani (Amber Rose Revah). Roli mladého veterána Lewise Walcotta, který má  problém se zařadit znovu do společnosti, bude hrát málo známý herec Daniel Webber, jako manželka Punisherova spojence a hackera Micra (Ebon-Moss Bachrach) byla obsazena Jamie Ray Newman (Kriminálka Las Vegas, Sběratelé kostí) a Paul Schulze (Námořní vyšetřovací služba, Terminátor: Příběh Sáry Connorové) hraje vysoko postaveného agenta CIA Billa Rawlinse, jehož práce v Afghánistánu mu už několikrát zkřížila cestu právě s Frankem Castlem. V seriálu dostala roli ještě herečka Mary Elizabeth Mastrantonio (Grimm, Limitless), u ní ovšem zatím nebylo oficiálně oznámeno, koho by měla představovat. Showrunnera pro seriál dělá Steve Lightfoot a premiéra je naplánovaná někdy na tento rok. Do galerie přidáváme ještě vydařený fanouškovský plakát.

Zdroje: Jon Bernthal org

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Fimi | 15.04.2017 23:16
no jo no, jsem přesvědčený že i to co se líbí tobě je pro někoho žumpa
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu