Gotham: Bruce se mění v Temného rytíře, Hádankář se blíží!

Gotham: Bruce se mění v Temného rytíře, Hádankář se blíží! | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Postavy z Gothamu začínají naplňovat svůj osud na obou stranách barikády.

Již za necelé dva týdny se k nám po  téměř tříměsíční pauze vrátí seriál Gotham. V zatím poslední epizodě jsme kromě šokujícího konce s Tučňákem byli svědky i rozhodujícího momentu pro Bruceovu budoucnost. Bruce byl znovu unesen svým dřívějším nepřítelem, Jeromem Valeskou. Po nervy drásajících událostech v cirkusu měl Bruce šanci zabít šíleného Jeroma. V ten moment si ovšem při pohledu do zrcadla uvědomil, že zabitím Jeroma by ukázal, že je stejný, jako on, a proto nechal Jeroma žít. Následně si během konverzace s Alfredem ve svém domě stanovil, že se musí řídit určitými zásadami, z čehož vyplynula pro budoucího Batmana zásada hlavní - nezabiješ. Poslední díl byl tak pro Bruce v jeho cestě za bojem proti zločinu velmi zásadní a od tohoto důležitého kroku se odpíchnou následující díly, ve kterých se Bruce přiblíží svému osudu ještě víc, než kdykoliv předtím.

Druhá linka, kterou se bude především nadcházející díl zabývat, se týká přeměny Edvarda Nygmy v Hádankáře. Touto transformací si bývalý forenzní věděc z policejní stanice prochází pozvolna již od první série, nicméně až nyní by se měl stát tím Hádankářem, kterého známe z komiksů a animovaných seriálů. Podle přiloženého promo traileru tak můžeme očekávat, že Edovo druhé já se vší parádou konečně vystoupí na povrch. A co nás ještě čeká ve zbytku série?

Svou roli bude hrát především konfrontace hlavních hrdinů se Sovím tribunálem.  V poslední epizodě jsme se kromě již zmíněného dozvěděli také to, že jedním z nejvýše postavených členů Sovího tribunálu je Gordonův strýc Frank, kterého ztvárňuje James Remar. Strýc Frank se snaží využít pokrevní příbuznosti s Gordonem k tomu, aby od něj pro Soví tribunál získal to, co potřebuje. Zároveň má Soví tribunál v kapse Bruceova dvojníka, který byl dlouhou dobu připravován na to, aby mohl zaujmout Bruceovo místo v čele Wayne Enterprises a Soví tribunál by se tak mohl skutečného Bruce konečně zbavit. Jak tohle všechno dopadne? To se dozvíme v nadcházejících epizodách, seriál se vrací na obrazovky již 24. dubna s epizodou "How the Riddler Got His Name".

Těšíte se na další vývoj Bruce jako Batmana a na konečné zrození Hádankáře? A jak se podle vás bude konflikt se Sovím tribunálem dál vyvíjet?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Fimi. | 12.04.2017 09:43
Konečně riddler už jen teorie face a je vymalovano, pro mě nejlepší dc seriál možná to bude tím že to není od CW
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu