Televizní Očista zahájila produkci

Televizní Očista zahájila produkci | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
V roce 2018 se dočkáme nejen již čtvrtého filmu, ale i předpokládané televizní série.

O oznámení připravované seriálové Očisty (The Purge) jsme vás informovali na podzim loňského roku, avšak až nyní se měsíce vývoje televizní odnože populární hororové sérii pohnuly kupředu. Studio Blumhouse Productions, založilo novou nezávislou televizní produkční společnost Blumhouse Television, která bude mít produkci seriálové Očisty na starosti. Je tak nasnadě, že se časem dočkáme seriálové reinkarnace i jiných filmů od studia Blumhouse.

Očista se od svého prvního filmu z roku 2013 stala úspěšnou hororovou franšízou, která má tu výhodu, že nestojí na postavách, ale na jednoduché premise. Ta vytváří svět, ve kterém je po celý rok minimální kriminalita, vyjma jedné noci v roce, kdy je povoleno naprosto vše a žádný trestný čin nebude potrestán. Každý díl Očisty se tak vydal jinou cestou, představil jiné postavy a jiný příběh. Tvůrce a režisér všech tří dosavadních dílů James DeMonaco si tak myslí, že tento svět toho má ještě mnoho co nabídnout a díky seriálové podobě se bude příběh moct více zaměřit na postavy, které se tak divákovi vryjí víc pod kůži než při devadesátiminutové filmové stopáži. Samozřejmě seriál nabízí i velký komerční potenciál. I přestože žádný díl Očisty nepřesáhl rozpočet 10 miliónů dolarů, tak dokázaly jednotlivé díly mezinárodně utržit od 90 do 118 milionů dolarů.

Jestli se otec celé série James DeMonaco bude podílet i na seriálu není jisté, momentálně píše scénář ke čtvrté Očistě, která dle IMDb bude předcházet příběhu úplně prvního dílu. Krom toho, že snímek dorazí do kin 4. 7. 2018, se nic jiného neví. O nových informacích ohledně připravovaného seriálu vás budeme informovat na našem webu.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu