Akta X: Mulder a Scullyová se minimálně ještě jednou vrátí

Akta X: Mulder a Scullyová se minimálně ještě jednou vrátí | Fandíme seriálům
Fox
Zobrazit další 2 obrázky
Kolem seriálu Akta X bylo sice delší dobu ticho, v poslední době se ale kolem kultovní klasiky vyrojily hned dvě novinky.

Kultovní seriál Akta X, populární především v 90. letech, se sice minulý rok dočkal šesti nových epizod, po jejich odvysílání si však tvůrci ani herci nebyli jistí jejich dalším pokračováním. Nyní však stanice Fox oznámila, že se dva neústupní agenti na obrazovky vrátí v televizní sezoně 2017/2018. Nová řada bude pochopitelně, po cliffhangeru minulé série, dějem navazovat na sérii předchozí, a tedy i na původní seriál. Série bude obsahovat 10 epizod.

Pokud jste netrpěliví a nevadí vám, že Muldera (David Duchovny) a Scullyovou (Gillian Anderson) neuvidíte, ale pouze uslyšíte, máme pro vás další dobrou zprávu. V létě se na platformě Audible Originals (patří Amazonu) objeví audiozáznamy, na kterých oba agenti řeší nevysvětlené případy kapalných mimozemšťanů, bzučících vesmírných lodí nebo syčících mimozemšťanů. Co se týče obsazení, objeví se mimo známe dvojice i Walter Skinner (Mitch Pileggi) a Cigaretový muž (William B. Davis). K nim se dále připojí Tom Braidwood, Bruce Harwood a Dean Haglund známí jako trojice konspiračních teoretiků. I když se nejedná o „pravou sérii“ kultovního sci-fi seriálu, určitě se najdou tací, kteří si rádi poslechnou, jaké všechny situace musí úhlavní dvojice mimo seriál řešit.

Děj audiozáznamů se odehrává po událostech filmu Akta X: Chci uvěřit a předchází 10. řadě seriálu odvysílané v roce 2016. K oznámení nadcházející letní minisérie byl vypuštěn i krátký teaser, který můžete zkouknout pod tímto článkem.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu