New Warriors dostali zelenou, seznamte se s týmem

New Warriors dostali zelenou, seznamte se s týmem | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
New Warriors dostanou rovnou celou sérii, takže si pojďme jednotlivé hrdiny v čele se Squirrel Girl představit. 

Marvel je mezi diváky vyhlášený nejen díky kvalitě svých filmů, ale i bizarními a šílenými koncepty, které ve svých filmech zpracovává. Lidi o velikosti mravenců, chodící stromy nebo mluvící mývaly v mnoha dalších komiksovkách nenajdete. Televizní stránka marvelovského světa se ovšem na rozdíl od filmů prozatím držela daleko více při zemi, Agenti S.H.I.E.L.D.u obsahují fantastické elementy, ale pouze poskromnu. A seriály na Netflixu sice mají muže se světélkující pěstí nebo ženu schopnou prorazit zdi holýma rukama, jinak jsou ale velice realistické, drsné a určené spíše pro dospělé publikum. Jenže teď to vypadá, že v televizi uvidíme i daleko komiksovější a bláznivější věci. Už v září se dostaví seriál o Inhumans, vyspělé rase superlidí, příští rok uvidíme dva schopnostmi nadané puběrťáky, Cloak and Dagger, a na světlo přichází i seriál, o kterém se až donedávna pouze spekulovalo. Marvel opravdu bude na stanici Freeform společně s Cloak and Dagger vysílat i komediální seriál New Warriors. Ten pojednává o mladých hrdinech, které povede Squirrel Girl.

Tato zpráva tedy vyvrací původní zákulisní šuškandu, podle které by mohli New Warriors nahradit Agenty S.H.I.E.L.D.u přímo na ABC. První série zamíří na sesterskou stanici Freeform, nedávno ještě ABC Family, kde se vysílají převážně rodinné pořady a filmy. Jako humorně laděná hříčka tam New Warriors jistě zapadnou. Oficiální oznámení, které pochází přímo od Freeform, nám poskytlo i první synopsi:

Marvel´s New Warriors je příběh šesti lidí se zvláštními dovednostmi, kteří spolu žijí a pracují. Jejich schopnosti se diametrálně liší od těch, které mají Avengers, ale i tak se snaží ve světě něco dokázat…i kdyby na to svět nebyl připravený. Nejsou zrovna „super“ a zatím ani ne hrdinové a jsou přesně v tom věku, kdy překročíte práh dospělosti a připadáte si, že dokážete všechno a zároveň vůbec nic. Od svých vrstevníků se liší v tom, že krom nevydařených rande musí mít strach také z nepříjemných padouchů.

Seriál představí oblíbenou Squirrel Girl (Doreen Green), jako absolutně nadšenou fanynku superhrdinů - houževnatou, optimistickou a přirozenou velitelku. Doreen je sebevědomá a oplývá schopnostmi veverky. Může s nimi mluvit, je mrštná a schopná bojovnice. Nejdůležitější vlastnost, kterou má, je ale víra ve všechny lidi a schopnost naučit je, aby věřili i sami sobě. Je věčnou optimistkou a všude s sebou bere svou veverku Cupitalku.

Mister Immortal („Pan Nesmrtelný“) alias Craig Hollis nemůže umíř. Nikdy. Možná. No...alespoň to tvrdí. Je to potížista a myslí si, jaký není Cassanova. Spíš neš sebejistý je namyšlený a jeho schopnost bručet je skoro až okouzlující. Jeho nadpřirozená schopnost možná působí fantasticky, ale vlastně ji nikdy nevyužil. Je líný a má pocit, že když má času na rozdávání, tak proč by se hrnul do nějakých soubojů. Není kam spěchat.

Night Trasher (Dwayne Taylor) nemá žádné superschopnosti, ale je to lokální hrdina s vlastním Youtube kanálem. Je geniální, silný, urozený...a možná tak trochu zahleděný sám do sebe. Je to bavič, který si neustále bezostyšně dělá reklamu. Ale také věří ve spravedlnost...nebo alespoň určitou její verzi. Tají, že pochází z bohaté rodiny, aby nepřišel o pověst pouličního drsňáka.

Speedball (Robbie Baldwin) dovede metat koule kinetické energie. Vyrostl kousek od Avengers Tower, kde už léta pozoruje přistávající Quinjety a moc se mu líbí představa, že by byl hrdinou. Je impulzivní, nedospělý, rád všem vyhoví a má víc sebevědomí, než by si zasloužil. A jestli máte pocit, že metání koulí kinetické energie je užitečná schopnost, tak nezapomeňte na to, že Robbie svoje koule nemá vůbec pod kontrolou.

Microbe (Zack Smith) dovede komunikovat s bacily. Je to tak silný hypochondr, že z mikrobů na vašem těle pozná, odkud jdete, s kým jste tam byli a co jste jedli. Je nesmírně stydlivý a v jeho přítomnosti nic neutajíte. Je to velké zlatíčko a parťáci mu pomáhají, aby nabil sebevědomí.

Debrii (Deborah Fields) má slabé telekinetické schopnosti a dokáže vás ošálit. Má svoji hrdost, je zábavná a pohotová. Hrdě se hlásí k lesbické orientaci, dokáže se o sebe postarat, nebo si to alespoň o sobě myslí. Ztratila někoho blízkého, protože si hrála na hrdinku. Vždycky řekne, co má na jazyku, a když bude mít pocit, že jí lakujete, tak vám to hezky od plic řekne.

Jak je z oficiálního popisu postav patrné, New Warriors budou zřejmě nejkomediálnějším marvelovským seriálem. Nebudou absolvovat žádné zkušební natočení pilotního dílu, byla objednána rovnou celá první sezona. Ta se má sestávat z deseti půlhodinových epizod, které budou vysílány v roce 2018. Produkují Jeph Loeb, hlavní ředitel televizní divize Marvelu, a Jim Chory, který už pro Marvel pracoval na projektech jako jsou Daredevil, Iron Fist, nebo Luke Cage. Showrunnerem je Kevin Biegel (Město žen, Enliste). Na odhalení představitelů jednotlivých rolí zatím čekáme.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu