The Magicians: seriál bude pokračovat 3. řadou

The Magicians: seriál bude pokračovat 3. řadou | Fandíme seriálům
Syfy
Zobrazit další 4 obrázky
Solidní televizní seriál po vzoru Harry Pottera ještě neřekl poslední slovo

Pokud ještě nejste seznámeni se seriálem The Magicians, tak v rychlosti připomínáme, že se jedná o fantasy drama, jehož hrdinou je zdánlivě obyčejný newyorčan, Quentin Coldwater (Jason Ralph). Jeho život se obrátí vzhůru nohama ve chvíli, kdy se dozví o tajné kouzelnické škole a stane se jejím studentem, aby čelil odvěkému magickému tajemnu, které je pro nás smrtelníky tak nebezpečné. Ano, došlo vám to, je to v podstatě americká verze Harryho Pottera.

Stanice Syfy začala vysílat seriál The Magicians před dvěma lety a teď v dubnu skončila jeho druhá řada. Z počátku se seriál netěšil větším ohlasům ani pompézně pozitivním recenzím, ale dokázal vybudovat věrnou fanouškovskou základnu a začátek druhé řady se dočkal už většího přijetí. A tak stanice Syfy před nedávnem ohlásila, že vznikne i 3. řada, a to hned příští rok.

Mimo Hry o trůny může být pro někoho těžké najít v televizi jinou koukatelnou fantasy, takže jestli vás neoslovy třeba Letopisy rodu Shannara nebo Cizinka, zkuste to právě s The Magicians, třeba to bude váš šálek kávy.

Dále hrají Stella Maeve, Jade Tailor, Summer Bishil, Arjun Gupta, Hale Appleman, Wayne Pére, Tembi Locke nebo Nesta Cooper. Showrunnery jsou John McNamara (Aquarius, Jericho, Lois & Clark, Brisco County Jr. a jeho dobrodružství) a Sera Gamble (Aquarius, Supernatural). Předlohou seriálu je knižní série Mágové od Lva Grossmana, která vyšla i v češtině.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu