Arrow: Ve finále páté řady se kruh uzavře

Arrow: Ve finále páté řady se kruh uzavře | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Ve finále letošní série se dočkáme uzavření příběhu z flashbacků, návratu několika oblíbených postav a napínavého vyvrcholení, které bude mít velký vliv na začátek příští řady.

Konec 5. sezóny Arrowa se již neodvratně blíží a producentka Wendy Maricle se rozpovídala o tom, co na nás ve finále čeká. Oliver ve snaze porazit Prometha uzavře nečekaná spojenectví. Vrátit by se měli Deadstroke, Captain Bumerang, Nyssa al Ghul, Talia al Ghul, Black Siren, Artemis, i Yao Fei, který se pravděpodobně zjeví Oliverovi, při mučení Kovarem. V traileru na poslední čtyři epizody se objevil i Malcon Merlyn, který by měl mít ve finále klíčovou roli. A malá zajímavost: Merlynův představitel John Barrowman letos nebyl součástí stálého obsazení Arrowa, místo toho byl zaměstnaný v rámci celého Arrowverse a stanice CW jej využívala v několik svých DC seriálech zároveň. Jak ale herec prozradil, příští rok bychom jej naopak neměli vidět nikde, dá si pauzu.

Ve finále Arrowa bychom se měli dočkat boje mezi Black Siren (Laurel Lance ze Země 2) a současné Black Canary (Dinah Drake). Jak již víme, také proti sobě uvidíme nastoupit Nyssu al Ghul a Talii al Ghul. Navíc i spojenectví Felicity s Helixem bude mít své následky. Dál je známo, že celý závěrečný díl se bude odehrávat na ostrově Lian Yu, kde uvidíme jak souboj Green Arrowa s Promethem v současnosti, tak i boj Olivera s Kovarem v minulosti.

Konec páté řady bude zvláštní také tím, že se dočkáme vyvrcholení flashbacků, ve kterých jsme dosud sledovali, čím vším jsi Oliver prošel během pěti let, od momentu jeho ztroskotání až po začátek první série. Mohli jsme tak pozorovat, jak se z rozmazleného a nezodpovědného playboye stává nelítostný zabiják. Nyní je však Oliverovo dobrodružství z minulosti u konce. V posledním díle 5. řady bude Oliver „zachráněn“ z ostrova. A tak uvidíme události, které se odehrají těsně před jeho záchranou, tedy před tím, než zapálí signální oheň na začátku pilotní epizody. K vidění budou i scény po Oliverově záchraně, které by měly být plné emocí. Seriál tak uzavře pomyslný kruh a do budoucna se výrazně změní.

Celkově finále slibueje otevřený konec. Některé události zůstanou nedořešeny a my si budeme muset počkat až na začátek 6. série, kdy konečně začneme dostávat odpovědi. Již teď víme, že například odhalení identity Vigilanteho, se v letošní řadě nedočkáme. Tak uvidíme, s čím dalším nás budou tvůrci napínat.

Finále bude vysíláno 24.5. amerického času a tady je oficiální synopse:

Bitva mezi Oliverem (Stephen Amell) a Adrianem Chasem (Josh Segarra) vrcholí v posledním epickém souboji na Lian Yu. Po nedávných událostech se Oliver rozhodne naverbovat skupinu nečekaných spojenců: Sladea (Manu Bennett), Nyssu (Katrina Law), Merlyna (John Barrowman) a Diggera Harknesse (Nick. E. Tarabay), aby mu Chase pomohli porazit. Nicméně Chase má svou vlastní armádu: Black Siren (Katie Cassidy), Evelyn Sharp (Madison McLaughlin) a Talii al Ghul (Lexa Doig). Jejich síly se střetnou v explozivním finále 5. řady.

Zdroje: Flickering Myth, EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu