Legends of Tomorrow: Co nás čeká ve 3. sérii

Legends of Tomorrow: Co nás čeká ve 3. sérii | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Kdo se k týmu připojí? Constantine? Někdo z JSA? Či nám tvůrci představí naprosto novou postavu?

Začátkem dubna byla odvysílána poslední epizoda 2. řady seriálu Legends of Tomorrow. Legendy byly nuceny porušit nejdůležitější pravidlo pro cestování časem, kotaktovaly sebe samy z minulosti, aby porazily sebranku padouchů přezdívanou Legion of Doom. Legii se podařilo získat kopí osudu, artefakt schopný přepsat samotnou realitu, a přetvořili svět k obrazu jeho držitele. Legendy se tedy vrátily do doby, kdy se všechno zvrtlo a Reverse-Flash, zakladatel Legion of Doom, získal kopí osudu. Legendám se nakonec za nemalou cenu podařilo zvítězit, získat kopí osudu, zničit takzvaný Doomworlds, a navrátit věci do stavu, v jakém mají být. Vše se zdálo v pořádku, avšak interakce Legend s jejich minulými já, způsobila časovou bouři. A při návratu do současnosti se ukázalo, že se našim hrdinům podařilo rozbít svými činy samotný čas, a zamíchat několik časových období do současnosti. Což má za následek například dinosaury v Los Angles v roce 2017.

Jak rozsáhle škody v čase Legendy napáchaly, nám prozradí až 3. série. V ní se samozřejmě budou hrdinové snažit společnými silami vrátit opět vše do normálu, a napravit všechny škody napáchané v čase. Co se členů týmu týče, jeho složení se může v nadcházející řadě pozměnit. Tvůrci nikdy nepočítali s tím, že by složení hlavních postav zůstalo od pilotní epizody beze změny. Po první sérii nás opustili Hawkman s Hawkgirl, jelikož tyto postavy do seriálu až tak nezapadaly. Nahradili je Nate a Amaya, kteří by měli v týmu ještě nějakou dobu setrvat. Zato Rip Hunter v poslední epizodě tým opustil, ale jeho odchod bude jen dočasný. Opět se připojí k Legendám, až jej budou nejvíce potřebovat.

Kdo další přibude, není zatím přesně známo, ale tvůrci mají opravdu z čeho vybírat. Vybrat můžou postavu, která se již v Arrowverse objevila, dokonce i takovou, která v současnosti nežije. Může se jednat například o další členy JSA, kteří se v seriálu zatím neobjevili. Vybrána může být samozřejmě i postava, jenž se v žádném ze seriálů CW doposud nepředstavila. Nabízí se i pár cestovatelů časem, jako jsou například Blue Beetle nebo Booster Gold.

Ukázat se mohou i někteří kolegové Johna Constantina, jelikož víme, že seriál se odehrával ve stejném světě jako LoT, i když byl vysílán na jiné televizní stanici. A tvůrci se nechali slyšet již na začátku roku, že by jednou chtěli naverbovat přímo Johna Constantina, ale v té době pro něj v týmu ještě neměli místo. Dalším z kandidátu by mohli být Kamandi. Chlapec, jenž v komiksech žije na postapokalyptické verzi Země, kde světu vládnou inteligentní zvířata, podobně jako tomu bylo například v Planetě opic. Je tedy klidně možné, že Kamandi bojuje o přežití právě ve světě, stvořeném Legendami na konci 2. série.

A opět by jsme měli dočkat setkání s nějakou významnou osobností, jako tomu bylo i v této řadě, kde jsme se setkali s Georgem Lucasem, Albertem Einsteinem nebo J. R. R. Tolkienem.

A kdo by mohl být záporákem 3. série? K tomu se tvůrci zatím nevyjádřili, ale bude opravu tvrdý oříšek, jelikož Legion of Doom spolu s Vandalem Savagem nasadili laťku opravu vysoko. Tak uvidíme, s čím nás tvůrci Legends of Tomorrow překvapí.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu