Judge Dredd: Mega City One - Dredd bude prosazovat zákon v televizi

Judge Dredd: Mega City One - Dredd bude prosazovat zákon v televizi | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Nejobávanější soudce v největším městě zločinu bude po dvou filmech úřadovat v hraném seriálu.

Filmové ztvárnění Soudce Dredda jsme viděli dvakrát. V roce 1995 nekompromisní komiksové postavě propůjčil odhalenou tvář Sylvester Stallone a podruhé o sedmnáct let později se schoval pod helmu Karl Urban. Urbanova verze byla akční vizuální jízdou, na kterou do kina moc lidí nepřišlo, ale filmu se více než slušně dařilo v prodeji na Blu-ray a DVD. Z toho koukala jiskřička naděje na pokračování, o němž se jednou za čas mluvilo, ale většího posunu k realizaci jsme se nedočkali.

Proto asi bude lepší vzít zavděk aspoň hraný seriál, který se bude jmenovat Judge Dredd: Mega City One. V něm se podíváme na východní pobřeží USA, kde se v budoucnosti, v jednom z největších měst přeplněném lidmi, rozrostla nekontrolovatelná kriminalita. Seriál má být drama o skupině soudců, futuristických policistů s pravomocí soudce, poroty a kata, která se snaží vypořádat s hrozbami budoucnosti 22. století, jež na ně číhají v ulicích. Žádná zmínka o návratu Urbana do role nepadla, ale stejně jako fanoušci, byl i on otevřen dalšímu příběhu obávaného soudce. Televize mu navíc není cizí. Můžeme si ho pamatovat ze sci-fi seriálu Almost Human. Takže určitá šance tu může být. Seriál nebude pokračováním snímku, ale bude se jednat o restart, který přinese hlubší pohled do komiksové mytologie s dalšími známými postavami.

Na projektu se budou podílet prezident IM Global Television Mark Stern (stál u zrodu seriálů Battlestar Galactica, Helix a Defiance) a šéf studia Stuart Ford jakožto výkonní producenti. Spolupráci pánové navážou se zakladateli herního studia Rebellion Jasonem a Chrisem Kinglsleyovými, s nimiž Ford pracoval už na Dreddovi. Stern vidí komiksovou předlohu jako bohatý svět nejen s palčivým společenským komentářem, ale také jako pekelnou zábavu. Pro něj jako fanouška komiksového Dredda a dvou filmů je tohle splněný sen, že může s Jasonem a Chrisem látku přizpůsobit televizi. Stejnou radost projevili i bratři Kingsleyovi, kteří děkují za velký zájem fanoušků, a proto se tvůrci budou snažit nasypat do produkce velké peníze, aby uspokojili fandy komiksů a zaujali i ostatní diváky.

Zdroje: EW, Nerdist

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu