Agents of S.H.I.E.L.D.: 5. série oficiálně potvrzena

Agents of S.H.I.E.L.D.: 5. série oficiálně potvrzena | Fandíme seriálům
Dlouhé měsíce čekání na konečný ortel ABC skončilo: fanoušci marvelovského seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. se mohou radovat, neboť stanice dala páté sérii zelenou.

Oproti třetí sérii klesla Agentům S.H.I.E.L.D.u sledovanost o 30 – 40 % (průměrná sledovanost činila 4,3 milionů diváků), což výrazně ohrozilo jejich další existenci na televizních obrazovkách i pro další rok. Obavy se ještě zvětšily, když bylo oznámeno, že se chystá na téže stanici další marvelovský kousek – The Inhumans, který půjde svou vlastní cestou a nijak do světa Agentů zasahovat nemá.

Výkonný producent Jed Whedon ale věřil v prodloužení a podle toho také zakončil čtvrtou sérii, jejíž poslední epizoda bude odvysílána příští týden. Whedon prohlásil, že konec odpovídá normálnímu konci série, nikoliv celého seriálu.

Čtvrtá řada je v kruzích fanoušků hodně oslavovaná. V první polovině se na scéně objevil Ghost Rider, v té druhé pak hrál jako hlavní záporák prim android Aida, neboli později díky počítačově konstrukci (Framework) Madame Hydra. Právě Ghost Rider se v posledním díle této řady vrátí a zakončí tak velkolepé finále sledu velmi zdrcujících událostí pro tým Phila Coulsona.

Zatím není známo, kdy se mají agenti vrátit nebo kolik epizod dostanou, každopádně nebyli jediní, kdo dostal od ABC další řadu. Stanice prodloužila také dlouholeté stálice The Grey's Anatomy (Chirurgové) nebo Modern Family (Taková moderní rodinka) a nových dílů se dočkají i příznivci How to Get Away with Murder (Vražedná práva), The Middle (Prostředňákovi), Scandal a The Goldbergs.

Zdroje: EW, TV Line,

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu