Paul Feig si střihne malou roli v komediálním seriálu 9J, 9K and 9L

Paul Feig si střihne malou roli v komediálním seriálu 9J, 9K and 9L | Fandíme seriálům
Režisér Žen sobě či Machrů a šprtů se znovu vrací před kameru.

I když se v posledních letech věnoval převážně psaní a režii komediálních filmů, Paul Feig začínal svou kariéru ve filmovém byznysu hlavně jako herec. Jeho práci můžete omrknout například v seriálech Hříšný tanec, nebo Sabrina, mladá čarodějnice, Feig se ale postupně přesunul spíše za kameru, raději psal a režíroval, a když už se nějakému projektu rozhodl v posledních letech propůjčit svůj herecký talent, nikdy nedělal nic většího než krátká camea. Režisér ale nehodlá pověsit svou hereckou kariéru úplně na hřebík a teď se dozvídáme, že příště se objeví v pilotním díle komediálního seriálu 9J, 9K and 9L, kde bude představovat sám sebe.

Seriál je inspirovaný životem své hlavní hvězdy, Marka Feuersteina. Konkrétně tedy dobou, kdy žil v bytě s číslem 9K, jenž byl na jednom patře mezi byty 9J a 9L, ve kterých žili na jedné straně jeho rodiče a na druhé straně bratr s manželkou a dítětem. Mark samozřejmě svoji rodinu miluje, nicméně seriál bude čerpat komedii z toho, jak se snaží hrdina od vlezlých příbuzných osamostatnit a nastavit jim nějaké hranice.

Feuerstein, v seriálu pojmenovaný Josh, si dělá zálusk na roli ve Feigeho příštím filmu. V tu chvíli na scénu nastupuje režisér v roli sebe sama. Seriál se bude vysílat na stanici CBS, píše ho sám Feuerstein spolu se svou manželkou a jako ostatní postavy se objeví David Walton, Liza Lapira, Linda Lavin, Elliot Gould a Matt Murray.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu