Deadpool se vrátí jako animovaný seriál pro dospělé

Deadpool se vrátí jako animovaný seriál pro dospělé | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 15 obrázků
Po obrovském úspěchu svého filmu se zabijácký vtipálek pokusí dobýt televizi, pod taktovkou Donalda Glovera.

První spolupráce Marvel Studios20th Century Fox na seriálu Legion byla přijata s nadšenými ovacemi, druhá sezona už je objednaná a práce na novém X-Men seriálu The Gifted je v plném proudu. Jak se ale zdá, Fox rozhodně nehodlá přestávat v nejlepším. Hraný formát tentokrát hodlá vystřídat za animovaný, jelikož podle nejnovějších zpráv se rozjela práce na novém desetidílném projektu, jehož hlavní hvězdou nemá být nikdo jiný, než mimořádně populární anti-hrdina Deadpool. A co mnoho lidí nejspíš potěší nejvíc, je to, že seriál určitě nemá být cílený na dětské publikem.

Seriál oznámila obě studia společně a rovnou odhalila, kdo pro ně animovaného Deadpoola vypracuje, a kdo za něj bude zodpovídat. Tou osobou není nikdo jiný, než Donald Glover, držitel Zlatého glóbu za svůj seriálový hit Atlanta, dabér Milese Moralese v animovaném Ultimate Spider-Manovi a představitel mladého Landa Calrissiana v samostatném filmu Hana Sola. Pro seriál píše scénář, produkuje ho a ještě mu slouží jako showrunner. Tolik rolí naštěstí nebude muset zastávat sám, jelikož s ním na všem spolupracuje jeho mladší bratr Stephen Glover, který má též své zásluhy na Atlantě.

Pokud patříte k lidem, kteří jsou ohledně animovaných projektů poměrně skeptičtí a považují je za materiál dobrý leda tak pro děti před spaním, nemáte se prý čeho bát. Seriál bude čistě a jenom pro dospělé a vezme si za svůj prakticky stejný styl humoru, jako loňský hraný celovečerák, tedy hodně sprosťačin, krve a nahoty. Nemáme ale očekávat žádnou spojitost mezi filmem a seriálem, ten má fungovat jako samostatná jednotka, vzhledem k Deadpoolově tendenci mluvit přímo k divákům bych ale alespoň nějaké malé narážky na film určitě očekával. Premiéra je zatím naplánovaná na příští rok a objednána byla rovnou celá desetidílná první řada pro stanici FXX, takže Deadpoolovi fanoušci už se můžou začít připravovat. Jak zní myšlenka animovaného vraždícího žvanila vám?

Zdroj: Fox

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Deadpool

12.02.2016 | USA, Kanada
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Romantický
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu