New Girl: Parádní komediální série dostane ještě jednu sezonu

New Girl: Parádní komediální série dostane ještě jednu sezonu | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Zooey Deschanel a její parta se vrátí se sedmou řadou, tentokrát však naposledy.

Není to tak dlouho, co představitel postavy Nicka Millera, Jake Johnson, prozradil, co jsi myslí o budoucnosti seriálu New Girl. Podle jeho názoru, bylo finále šesté řady natočeno se šťastným a poměrně uzavřeným koncem pro případ, že už by se seriál  neobnovil pro další pokračování. V závěrečném dílu zkrátka vše dopadlo tak, aby byli fanoušci spokojeni. Dlouhou dobu samotní herci netušili, jak na tom vlastně jsou, jestli na další epizody dojde či nikoliv.

Stanice Fox ovšem rozhodla ve prospěch seriálu. Další řada tedy přeci jenom bude. Tato informace by se mohla tvářit jako dobrá zpráva, jenomže fanoušky nejspíš zklame doplňující informace, a to že sedmá série bude zároveň i poslední. Také bude mít výrazně méně epizod, než tomu bylo u předchozích řad, konkrétně osm. Chvíli to vypadalo, že se seriál obnovení nedočká, obzvlášť proto, že Zooey Deschanel je na mateřské dovolené a většina herců je vytížená. Původně ani stanice Fox neměla místo v programu. Nakonec showrunnerka Elizabeth Meriwether přišla se zajímavým konceptem, který se jí podařilo smrsknout na pár epizod, a tak se začne točit na podzim a závěr seriálu se odvysílá po Novém roce.

Nové díly se budou odehrávat s tříletým odstupem od událostí šesté řady. Série se bude odehrávat během jednoho roku a během ní bychom se měli setkat s významnými životními milníky všech hlavních postav.

Zdroje: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu