Krypton: 1. řada je oficiálně objednaná + trailer

Krypton: 1. řada je oficiálně objednaná + trailer | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 15 obrázků
Na Supermanovu domovskou planetu se nakonec opravdu podíváme.

O seriálu Krypton jsme různé zvěsti a podrobnosti slýchali už od roku 2014, kdy scénárista a producent David S. Goyer (Batman začíná, Muž z oceli) začal na projektu pomalu pracovat. Od té doby se podle různých zpráv našli jak režisér pilotu, tak showrunner, obsazeno bylo mnoho postav a v září minulého roku byl dokonce v Srbsku pilotní díl natočen. Jestli na celý seriál ale opravdu dojde, to nikdo nevěděl, dokud přibližně před měsícem na internet neunikl první teaser. Přestože studio rychle stahovalo toto video prakticky odevšud, jeho přítomnost zaznamenalo velké množství lidí. A možná to byla právě pozitivní odezva, kvůli které se to stanice Syfy rozhodla s Kryptonem přece jen zkusit.

Objednala si totiž rovnou celou první sezonu, která by si měla odbýt svou premiéru už letos na podzim. Momentálně se spekuluje o 10 až 13 epizodách. V seriálu uvidíme příběh Supermanova dědečka Seg-Ela, jehož představuje mladý herec Cameron Cuffe (Božská Florenc). Ten se bude na planetě Krypton snažit znovu obnovit čest a dobré jméno svého rodu a zároveň zachránit svůj domovský svět před úpadkem do chaosu. S ním se v seriálu objeví Georgina CampbellIan McElhinneyElliot CowanRasmus Hardiker, Ann Ogbomo, Wallis Day a Aaron Pierre. Spolu s oznámením první řady zveřejnila Syfy i první oficiální fotku ze seriálu (ta první v galerii), na které se nám v kostýmech ukazují Cuffe, Campbell a Hardiker. Níže přikládáme zmiňovaný trailer a v galerii se můžete podívat také na pár screenshotů. Těšíte se na supermanovský prequel?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Odur | 25.05.2017 22:51
Síce to písal Goyer a točené SyFy ale hádam ten Goyer ešte je nejaká záruka. V každom prípade si nemôžu priveľmi v tomto prípade robiť chyby pretože to patrí do DCEU, čiže k filmom.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu