Příběh služebnice: Příští rok uvidíme druhou řadu

Příběh služebnice: Příští rok uvidíme druhou řadu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 22 obrázků
První sezona ještě ani není u konce, Hulu si pro svůj nový hit ale už plánuje budoucnost.

Příběh služebnice (The Handmaid's Tale) vzbudil v prvních dnech svého vysílání velký rozruch. Seriál se spolu se svými perfektními recenzemi vyklubal prakticky odnikud a diváci si ho tedy patřičně dohledali a zajistili mu úspěch, který si právoplatně zasluhuje. Seriál se dokonce jen po svých čtyřech epizodách (celkem jich bude 10) vyšvihl na úplně nejvyšší příčku sledovanosti své domovské služby Hulu a každý nadcházející díl se s velkým nadšením očekává. Hulu je samozřejmě se svým čerstvým hitem velice spokojené a jak to vypadá, určitě není odhodláno se ho jen tak vzdát.

Podle čerstvých zpráv totiž lidé v Hulu viděli, jakým skvělým úspěchem pro ně seriál je, a netrvalo dlouho, než dali zelenou druhé sezoně. Fanoušci Příběhu služebnice, jejichž počet narůstá každým dnem, se na pokračování mohou těšit dokonce už příští rok. K oznámení promluvil pár slov i ředitel vývoje pro stanici Craig Erwich, který slovy chvály opravdu nešetřil: "Odezva na Příběh služebnice byla absolutně fantastická. Byla pro mě velká čest pracovat s takto talentovanými herci a tvůrci, abychom vytvořili seriál, který by tak zasáhl diváky po celé zemi. Snažíme se co nejvíce rozšířit program, který nabízíme, a Příběh služebnice je dokonalý příklad vzrušujícího seriálu podněcujícího váš mozek, jakých bychom chtěli divákům přinést více. Nemůžeme se dočkat, až se znovu ponoříme do světa Gieládu a budeme pokračovat v perfektní práci spisovatelky Margaret Atwood (autorka původní předlohy)“ Jak se těšíte na další řadu vy a jak se vám líbí ta nynější?

Adaptace klasického románu spisovatelky Margaret Atwood Příběh služebnice vypráví o životě v dystopickém Gileádu, totalitní společnosti na půdě někdejších Spojených států. Republika Gileád, která se potýká s ekologickými katastrofami a ztrátou lidské plodnosti, je ovládána zvráceným fundamentalistickým režimem, který militantně volá po "návratu k tradičním hodnotám". Jako jedna z mála žen, které jsou ještě plodné, je Offred služebnicí v rodině Velitele. Ženy z této kasty jsou nuceny k sexuálnímu otroctví v rámci posledního zoufalého pokusu znovu zalidnit svět. V této děsivé společnosti musí Offred obezřetně manévrovat mezi Veliteli, jejich krutými Manželkami, hospodyněmi Martami i ostatními Služebnicemi – z nichž všech kdokoli může být špiónem Gileádu – a to s jediným cílem: přežít a najít dceru, která jí byla odebrána.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu