The Punisher: Klasická Marvel ingredience bude chybět

The Punisher: Klasická Marvel ingredience bude chybět | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Něco dosud všechny Marvel Netflix seriály spojovalo. U Punishera je situace jiná.

Marvel seriály na Netflixu se sice odehrávají všechny ve stejném světě a dokonce i v té samé části města New York, po většinu času si ale každý z nich hraje na vlastním písečku. Samozřejmě se sem tam najdou lehká pomrknutí na fanoušky, zmíní se povědomá jmena, a je tu několik vedlejších postav, které se ukážou ve více než jednom seriálu. Jinak jsou ale všechny projekty poměrně osamostatněné. Až na jednu malou výjimku. Existuje totiž jistá osoba, která už procestovala všechny dosavadní seriály a pokaždé je poměrně klíčovou figurou. Jednomu zafačuje rány, jedné pomůže v nesnázích, dalšímu asistuje v jeho misích a s posledním dokonce aktivně randí. Mluvím tu samozřejmě o Claire Temple, nebojácnou zdravotní sestru, která naše hrdiny doprovází už od první řady Daredevila.

S nadcházejícím seriálem, soustředícím se na antihrdinu jménem Punisher (Jon Bernthal), se ale nabízela otázka, jestli se Claire objeví i u hrdiny, s nímž dosud neměla nikdy co dočinění a v životě se s ním nepotkala. Odpověď nám poskytla přímo Rosario Dawson, představitelka samotné postavy, a to v rozhovoru pro Collider, se ketrým mluvila o své roli v Iron Fistovi. Redaktoři se jí zeptali, proč Claire vlastně při výpravě na boj s The Hand vůbec nenapadlo zavolat svého starého přítele Daredevila, jelikož ten má už s touto organizací své zkušenosti, a herečka odpověděla toto: "Samozřejmě zmiňuji, že nějakého zkušeného přítele mám, ale i Charlie Cox (představitel Daredevila) si zaslouží volno. V té době už pracoval na The Defenders a už brzy se pouští do dalšího samostatného Daredevila. Když na to přijde, je strašně obtížné sladit všem hercům harmonogram. Dát dohromady všechny pro The Defenders byl pořádný oříšek, lidé prostě mají hodně práce. Objevit se v ostatních seriálech jsem chtěla vždycky, hrozně jsem toužila střihnout si cameo v Punisherovi, ale takhle to prostě nefunguje.“

Herečka tím tedy jasně potvrzuje, že v samostatném seriálu o zabijákovi padouchů se opravdu neobjeví, a bude to tedy poprvé, co nějaký Netflix projekt vynechá. Její odůvodnění samozřejmě dává smysl, dostat všechny herce na dané místo, aby se společné scény mohli natočit, je opravdu těžké, protože každý má neustále co dělat. Anebo myslíte, že Claire hrozí v Defenders nějaké vážné nebezpečí?

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu