Gotham: V následující epizodě čelí město totální zkáze

Gotham: V následující epizodě čelí město totální zkáze | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Třetí série se blíží ke konci a bude se rozhodně na co dívat.

Minulý díl Gothamu byl jako vždy plný zvratů a překvapení. V čele všeho ale stálo rozhodně to, že Kathryn, nejvýše postavená osoba Sovího tribunálu, byla nečekaně zabita svým novým přisluhovačem Barnesem. Odchod této postavy ještě před finálem série čekal asi málokdo. Zároveň jsme se ale dozvěděli, že Katrhyn ve skutečnosti nevede Soví tribunál a onou nejvýše postavenou osobou je někdo jiný. Kdo by to mohl být?

Původně se někteří fanoušci domnívali, že v čele Sovího tribunálu by mohl být původně tajemný příbuzný Jamese Gordona, ze kterého se po chvíli napětí vyklubal Gordonův strýc Frank. Později se ovšem ukázalo, že strýc Frank byl pouhým členem tribunálu. Navíc si následně sáhl na život, aby dal Gordonovi šanci dostat se k tribunálu, čili tahle teorie je již nějakou dobu pasé. Může tak být v čele tribunálu někdo, koho jsme ještě neviděli? Tato možnost tu samozřejmě je. Vzhledem k nejnovějšímu promo videu k následující epizodě se ovšem zdá, že v čele Sovího tribunálu by mohl stát někdo, koho už nějakou dobu známe.

Podle této teze nestojí v čele nikdo jiný než tajemný Brucův trenér, který se podle všeho zdá být budoucím batmanovým protivníkem Ra's Al Ghulem. A to není všechno. Ono hrozící zničení města, které je již delší dobu hlavní náplní děje, by mělo podle všeho přijít právě v nadcházející epizodě. V uskutečnění tohoto plánu má tajemnému trenérovi pomoct právě Bruce, který se, jak se zdá,  dostal plně pod kontrolu svého mistra. Gordon a spol. tak budou mít co dělat, aby Soví tribunál a samotnou bombu s nebezpečným virem zastavili.

Nadcházející epizoda je poslední epizodou před dvoudílným finále a uvidíme ji klasicky v úterý v ranních hodinách. Jak podle vás tato epizoda dopadne?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu