Misfits: Čeká nás americká verze

Misfits: Čeká nás americká verze | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Pilotní díl se už chystá. Představitelé Alishy, Curtise, Kelly a Nathana jsou už obsazeni. 

V roce 2009 dorazili na televizní obrazovky Misfits. Britský komediální seriál s prvky sci-fi se točil kolem mladé partičky delikventů, kteří při vykonávání veřejně prospěšných prací vlivem zvláštní bouře získali superschopnosti. Tímto se jejich životy obrátily vzhůru nohama a do třetí řady to byla velká sranda. Zbývající dvě sezony už jsou slabší a nebýt Josepha Gilguna (upír Cassidy z Preachera) alias Rudyho, který se pokoušel tu klesající laťku zastavit, dopadly by obě zbývající řady nejspíš ještě mnohem hůř. 

Snaha zopakovat modus operandi za velkou louží není žádná novinka. O americké verzi jsme se zmiňovali před čtyřmi lety ve spojitosti s filmovým spin-offem (na který už asi nikdy nedojde). Pilotní epizodu zrežíruje Victoria Mahoney (Chirurgové). Showrunnerkou a scenáristkou je Diane Ruggiero-Wright (iZombie, Veronica Mars). V případě, že na pilot naváže celá série, tak by u ní neměl chybět ani duchovní otec původního seriálu, jímž je Howard Overman, který se má zhostit pozice výkonného producenta. 

Pro čtveřici hlavních postav už byli vybráni jejich představitelé. Jmenovitě to jsou Ashleigh LaThrop, která si zahraje povrchní Alishu se schopností vyvolat u lidí pouhým dotykem okamžité sexuální nutkání. Namachrovaného Curtise, fotbalistu, jehož čekala slibná kariéra a který dokáže cestovat časem, bude hrát Tre Hall. Kelly s navenek drsnou povahou a schopností slyšet myšlenky, bude mít tvář Allie MacDonald. Podvodníčka a zlodějíčka Nathana, jemuž nebude chybět velké sebevědomí, si střihne Jake Cannavale. Jeho schopnost odhalena nebyla, ale pravděpodobně nepůjde o žádnou změnu oproti brítské předloze a bude mu ponechána nesmrtelnost a schopnost vidět mrtvé a mluvit s nimi. Všechny tváře herců si můžete prohlédnout dole v galerii. Poslední postavou původní party byl Simon. Na první pohled podivín, jenž se dokázal zneviditelnit. Tato role nebyla dosud obsazená.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Wilson | 08.06.2017 12:16
Proč? Proč chtějí prznit další výborný seriál svým trapným americkým humorem? Stačilo mi vidět pilot americké verze IT Crowd nebo Red Dwarfa, totální trapas. Angličani jsou v tomhle prostě úplně jinde, jejich specifický styl (černého) humoru, nadsázky a parodie sebe sama je nenapodobitelný.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu