Sick Note: britský sitcom ve druhé řadě i s Lindsay Lohan

Sick Note: britský sitcom ve druhé řadě i s Lindsay Lohan | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Nový britský sitcom si ještě neodbyl premiéru první série a již nyní nabírá obsazení pro druhou sérii

Stanice Sky 1 před pár dny oznámila, že k jejímu očekávanému britcomu s Rupertem Grintem (Ron z Harryho Pottera, seriálový Podfuck) a Nickem Frostem (Into the Badlands 2, Jednotka příliš rychlého nasazení) se do druhé sezóny připojí i už dlouho vyhořelá a veskrze neobsazovaná Lindsay Lohan.

Ta po svém proslavení ve filmu Past na rodiče (1998) zažívala skvělou kariéru v komerčně úspěšných komediích, jako např. Protivný sprostý holky, Můj auťák Brouk či Jen trošku štěstí. Vyjma komedií, Lohan předvedla svůj herecký talent i v menších rolích v historickém dramatu Bobby anebo v průměrně zpracovaném Zavraždění Johna Lennona. Díky jejím excesům v souvislosti se závislostí na alkoholu, drogách a problémům se zákonem se stáhla do ústraní. V posledních letech jsme jí mohli vidět ve filmech jen sporadicky, ve vedlejších až cameo rolích nebo v docu-reality sérii Lindsay (2014), která je jakousi zpovědní sondou do života stejnojmenné herečky.

Až nynější sitcom by mohl vrátit Lindsay do povědomí alespoň, co se Spojeného království týče. Seriál bude pojednávat o životním příběhu Daniela Glasse (Rupert Grint), kompulzivního lháře zaseklého v nefunkčním vztahu a bezvýchodné práci pojišťovacího agenta, kterému šéfuje bezuzdný Kenny West v podání Dona Johnsona (Nespoutaný Django, A Series of Unfortunate Events). V momentě kdy se zdálo, že už na tom nemůže být hůř, byl Daniel milně diagnostikován nevyléčitelnou nemocí jeho nekompetentním doktorem Ianem Glennisem (Nick Frost). Když tato mýlka vyleze na povrch, Ian přesvědčí Daniela, aby pravdu o své “nemoci“ nikomu z jeho kolegů, rodiny a přátel neříkal. Tato sprostá lež se samozřejmě začne čím dál víc vymykat kontrole. Lindsay Lohan, která se objeví až ve druhé řadě, si zahraje Katerinu West, dceru Danielova šéfa. Dalšími potvrzenými jmény jsou: Marama Corlett (Ďáblův dvojník, Strážci Galaxie), Pippa Bennett-Warner (Harlots, River) nebo Karl Theobald (Dostaň ho tam, Mortdecai).

Tvůrci sitcomu Sick Note jsou Nat Saunders (Missery Bear) a James Serafinowicz (Brass Eye, Velkovlak). Režie první sezóny se ujme Matt Lipsey, režisér proslavený komediální Malou Velkou Británií či povedeným zpracováním Jekylla od BBC.

Krom strohé synopse zatím stanice nezveřejnila žádnou ukázku, tudíž si zatím nemáme z čeho udělat patřičný obrázek. První série bude startovat na televizní stanici Sky a streamovací službě NOW TV v průběhu letošního října a to v televizním slotu po desáté hodině večer, tudíž můžeme počítat s plnohodnotným vulgárním humorem. Druhá řada se začala natáčet již v průběhu června, ale o jejím spuštění zatím nejsou žádné informace, jen je dané, že bude přímo navazovat na konec první řady. Počet epizod byl ustanoven na 6 pro první a 12 pro druhou sérii s nespecifikovanou stopáží. Dole v galerii si můžete prohlédnout alespoň první fotky samotných herců.

Zdroj: TV Line

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Zadek | 18.06.2017 16:14
Lindsay Kokešová ještě žije??
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu