Příběh služebnice: Výrazná postava potvrzena pro 2. řadu

Příběh služebnice: Výrazná postava potvrzena pro 2. řadu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Streamovací služba Hulu odhalila překvapivé herecké jméno pro nadcházející řadu

Příběh služebnice byla nečekaná seriálová pecka, u které zbylo mnoho nevyřešených dějových linek. Jednou z nezodpovězených otázek je osud služebnice Ofglen v podání Alexis Bledel (Gilmorova děvčata, Violet & Daisy). Ze začátku její postava působila dojmem běžné ideologicky zmanipulované služebnice, časem jsme však zjistili, že je členem slábnoucího odboje. Díky Ofglen se hlavní protagonistka Offred (Elisabeth Moss) dozvěděla, že je Oko (člen tajné policie) v sídle u velitele Waterforda a vypadalo to, že se hlavní hrdinka skrze ni přidá k odboji. Ofglen však byla nečekaně zatknuta kvůli jejímu (zakázanému) románku se služkou Marthou a byla za to brutálně potrestána.

Po pár dílech se Ofglen vrátila na scénu přejmenovaná na Ofsteven (jména služebnic se odvíjí od jejich velitelů) a Offred se s ní snažila znovu spojit a zjistila, že její skutečné jméno je Emily. Jak se brzy ukázalo, Emiliin návrat neměl dlouhého trvání. Při nákupu v obchodě si Emily všimla otevřených dveří u auta a pokusila se o útěk, který skončil fiaskem, a byla zajata policejními složkami. O Emily po útěku v páté epizodě nebyla v seriálu ani zmínka, tudíž si diváci mysleli, že už s ní bude na dobro konec.

Nyní však bylo streamovací službou Hulu potvrzen její návrat. Herečka Alexis Bledel se tak vrátí v druhé sérii a diváci se tak konečně dozvědí, co se s její postavou po zatčení stalo. Nejenom že se A. Bledel vrací, ale z veskrze vedlejší role dostane v druhé řadě mnohem víc prostoru a stane se stálou postavou nadcházející sezóny.

Konec první série skončil zvratem, který nabízí několik možných scénářů na pokračování. Jedno je však jisté. Seriál se už nebude odvíjet od stejnojmenné knižní klasiky od Margaret Atwoodové, protože kniha skončila ve stejném momentu jako první série – zatknutou Offred jedoucí v dodávce bůh ví kam. Datum premiéry druhé řady je nastaveno na příští rok, dá se očekávat, že se vypuštění dočkáme opět na jaře. S jakýmikoli dalšími novinkami vás budeme průběžně informovat.

Zdroj: Screen Rant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

sofi | 25.04.2018 15:30
kdy bude další 2 serie jaký datum měsíc to bude hrát tady na zkouknito Příběh služebnice:
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu