The Defenders: Nová porce plakátů a fotek

The Defenders: Nová porce plakátů a fotek | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
A co je postava Sigourney Weaver vlastně zač?

Od premiéry The Defenders nás dělí už jen necelé dva měsíce, u Marvelu se tedy pilně pracuje na tom, aby o jejich velké týmovce vědělo co možná nejvíce lidí. V dnešní novince se tedy zaměříme na řadu nových obrázků, plakátů a motion posterů. Na žádném z těchto propagačních materiálu nečekejte nic příliš nového ani nečekaného, jedná se pouze o sbírku fotek a plakátů, na nichž se prezentuje ústřední superhrdinská čtveřice a ostatní vedlejší postavy jako Scott Glenn v roli Daredevilova mentora Sticka, Rosario Dawson jako Claire Temple, nebo hlavní záporačka, tajemná Sigourney Weaver, o níž víme snad jen to, že se jmenuje Alexandra.

Nebo už i něco víc? Nové informace nám alespoň vzdáleně dala hlavní designérka kostýmu Stephanie Maslansky, která se trošku rozpovídala o kostýmech, jež pro seriál připravovala. Podle ní je Alexandra hlavou starodávné organizace, a je pořádné zlá. Chtěla, aby většina jejích kostýmu tuto starodávnost a zároveň modernost odrážela. Jelikož na Netflixu zatím existuje prakticky jen jedna mocná stará organizace, můžeme celkem s klidem říci, že Alexandra je doopravdy nějakou vysoce postavenou vůdkyní ninjovského klanu Ruky, jenž se objevil jak v druhém Daredevilovi, tak v Iron Fistovi. Ještě tedy není úplně jisté, jestli je Alexandra vyloženě vymyšlená pro seriál, nebo se z ní nakonec vyklube nějaká utajená komiksová postava, vsázel bych ale spíše na druhou možnost.

Zdroj: International Business Times

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi. | 04.07.2017 06:37
Může být třeba jedna z šéfů Utajené říše jedné z větví Hydry ale nejspíš to bude Hand jen doufám že s tou Hand brzo skončí nebo udělají Shadoelands kde Handu velí DD . Snad fist a Luke nestahnou DD ke dnu
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu