Will a Grace: Restart má datum premiéry

Will a Grace: Restart má datum premiéry | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Plus poslední ochutnávka.

O znovuzrození komediálního sitcomu Will a Grace, který svou nejslavnější dobu zažil na přelomu tisíciletí, jsme vás informovali blíže ve starší novince. V té době jsme ještě neznali přesné datum uvedení, to se však s blížící se premiérou znovu obnoveného seriálu pochopitelně změnilo a my už teď všichni oficiálně víme, že se charismatické dvojice Willa a Grace dočkáme na začátku televizní sezony 2017-2018, přesněji 28. 9. Vysílaní v Americe bude probíhat v hlavním vysílacím čase, a tak se oba spolubydlící zařadí mezi seriály jako Superstore, The Good Place nebo Chicago Fire. CBS si tedy hodně věří a my si musíme nějakou dobu počkat, než zjistíme, zda se stanici CBS podaří přilákat jak původní diváky, tak i nové sledující.

Přidáváme dvě videa, jedno z nich ukazuje, jak se herci za dobu,kdy seriál nebyl vysílán,proměnili a druhé vás nechá nakouknout do zákulisí, na to, jak se jednotlivé postavy a herci na obnovení seriálu připravují.

Will a Grace, úspěšný sitcom vysílaný v letech 1998-2006, který vyhrál 16 cen Emmy, se konečně vrací zpátky na televizní obrazovky v původní sestavě, tedy neurotický Will (Eric McCormack), jeho dlouholetá spolubydlící a kamarádka Grace (Debra Messing) spolu s jejich okázale gay kamarádem Jackem (Sean Hayes) a necitlivou Karen (Megan Mullally). Seriálu se navíc povedlo něco, co se jen tak v Hollywoodu nestává, vrátí se totiž i původní scenáristé Max Mutchnick a David Kohan. A aby toho nebylo málo, na křeslo režiséra usedne opět James Burrows, který měl na starost každý díl původní série.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu