The Deep Mad Dark: Seriál zkoumá paměť a traumata

The Deep Mad Dark: Seriál zkoumá paměť a traumata | Fandíme seriálům
Slavná australská herečka si zahraje v dramatu, které se zabývá lidským mozkem a tím, co si všechno pamatujeme.

V moři sitcomů a kriminálních seriálů, které mají za úkol hlavně pobavit, je jakákoliv změna vždy vítána, a tak není divu, že projekt s názvem The Deep Mad Mark zaujal i nás. Hlavní postavou je neurochiruržka Polly Lewis, která svým netradičním způsobem studuje paměť lidského mozku. Její život se nevratně změní poté, co se jedna z jejích nejbližších kamarádek, Tash, vrátí po dlouhých letech ze zvláštní komunity, kterou vede jistá Lydia Prince-Richard. Návratem ztracené kamarádky se ale vše mění a Polly musí bojovat o to, aby neztratila vše, čeho v životě dosáhla.

Lídrem zmiňované komunity je Lydia, spisovatelka na volné noze, která miluje květinové košile a považuje sama sebe za “sběratele ztracených lidí“, o které se následně stará na pláži v Belize, jíž ráda přezdívá Království.

Další klíčovou postavou seriálu je pak Joda, vůdce skupinky lidí, kteří z ničeho nic začnou stavět tábor v polích na dohled od Pollyina detroitského domova. Skupinka nejprve působí na Polly romanticky, Joda dokáže být velice vnímavý a nesmírně vřelý. Jako lusknutím prstů však dokáže působit nebezpečně a je otázkou, jestli jde pouze o ztracenou duši s vlastními démony nebo by byl schopný násilných činů, jak se Polly obává.

Extravagantní spisovatelku a “ochránkyni“ ztracených duší Lydii hraje Jacki Weaver, australská herečka,která byla několikrát nominovaná na Oscara a znát ji můžete z filmů jako Terapie láskou nebo Království zvěrstev. Ke slavné herečce se přidá i představitel Jaqena H’ghara ze Hry o trůny, Tom Wlaschiha, v roli Jody. Polly a Tash zatím nebyly obsazené. Pilotní díl má na starost scenáristka Megan Martin (Animal Kingdom) spolu s režisérem Nielsem Ardenem Oplevem (Muži, kteří nenávidí ženy).

Titulní fotka je z filmu Království zvěrstev.

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu