Ginger Snaps: Holčičí varianta South Parku

Ginger Snaps: Holčičí varianta South Parku | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Tak tenhle animovaný seriál pro děti opravdu není.

Od animáků se často očekává, že bude pro děti. Pro tenhle to rozhodně neplatí. Poslechněte si už jen dialogy: „Tak jo, ale bylo by hezké si vydělat nějaký prachy, aniž bych to musela někomu dělat pusou“ nebo „Tvoje máma tě měla prodat jako bílou otrokyni když mohla“...no, myslím, že obrázek si dokážete udělat sami.

Tuto (prozatím) devítidílnou minisérii mají v produkci Warner Bros., kteří seriál připravili pro internetovou platformu ABCd. Seriál pojednává o dívčích skautkách, které jsou organizované jako mafiánský kartel. Cílem tohoto projektu je především „najít originální a různorodé hlasy s cílem vytvořit dramatické a komediální situace, které pochází od scenáristek, jež jsou součástí minoritní společenské skupiny, která by v televizi mohla konečně zazářit“.

Hlavním hrdinkám dívčího gangu propůjčily hlas Lauren Lapkus (Jurský svět), Cree Summer (Strážci galaxie), Aparna Nancherla (scenáristka talkshow Late Night with Seth Meyers), Ashley Tisdale (Phineas a Ferb), Maria Bamford (Kung Fu Panda), Kari Wahlgren (Rick a Morty), Carlos Alazraqui (V hlavě, Letadla) a Brian Posehn (Teorie velkého třesku). Seriál měl premiéru už v polovině června, takže jestli máte rádi seriály jako Rick a Morty nebo prostě chcete zkusit něco neotřelého a nevšedního, Ginger Snaps jsou pro vás jako dělané.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu