Vikingové: Nové fotky z 5. série slibují drsnou podívanou

Vikingové: Nové fotky z 5. série slibují drsnou podívanou | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
V populárním severském seriálu bude zase jednou pořádně horko.

Úspěšný seriál Vikingové se letos dočká již páté řady. Natáčení skončilo před dvěma měsíci, mnoho informací jsme od té doby ovšem nedostali. To se začíná konečně pomalu měnit se zveřejněním prvních fotek prostřednictvím Entertainment Weekly. Na nových fotkách se nám představují dvě postavy, které se v seriálu ještě tolik neohřály, zato v 5. sérii hodně zamíchají kartami. Prvním zmiňovaným je biskup Heahmund, kterého ztvárňuje Jonathan Rhys Meyers, známý ze seriálu Tudorovci či Drákula. Biskup Heahmund se objevil již ve finále čtvrté série, nyní by se ale měl stát pravidelnou postavou v seriálu. Heahmund je velkým věřícím, který ovšem umí výborně zacházet s mečem a velice často se dopouští různých hříchů v podobě svádění žen.

Druhou postavou, která se s Heahmundem střetne, je fanouškům již známý Ivar Bezkostý, kterého od čtvrté série ztvárňuje herec Alex Høgh Andersen. Ivar Bezkostý je zdravotně postižený syn Ragnara Lothbrocka, který bral svého otce za svůj vzor. Když se tedy ve čtvrté sérii naskytla možnost jet s Ragnarem do Anglie, Ivar neváhal a vydal se se svým otcem na cestu. A právě v Anglii má dojít ke střetu mezi Ivarem a Heahmundem, na který nás tvůrci seriálu na nových fotkách připravují. Ivar má sice tu nevýhodu, že nemůže chodit, i tak ale umí skvěle zacházet s mnoha zbraněmi. Mimo to je také skvělý taktik, stejně jako Heahmund. Tento konflikt mezi dvěma soupeři na každé straně barikády tak bude určitě velmi zajímavé sledovat.

Na třetí fotce se pak nachází Bjorn Železný, který pokračuje na své cestě po tom, co našel při bojích ve Franské říši mapu Středozemního moře a po odchodu svého otce Ragnara se pak na tuto pouť vydal.

Pátá série bude mít 20 epizod a premiéra je plánována na listopad tohoto roku. Líbí se vám fotky a těšíte se na pátou sérii Vikingů?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Veverda | 16.07.2017 22:15
Nemůžu se dočkat, od prvního dílu je to srdcovka ^^
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu