Hra o trůny: Uvidíme finále v kinech?

Hra o trůny: Uvidíme finále v kinech? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
A čeho se budou týkat nové spin-offy? Plus fotky z další epizody seriálu.

Hra o trůny je dost možná tou nejepičtější fantasy, od dob Pána Prstenů. Nejméně co se kvality vyprávění týče. Tento seriál nám už léta dopřává, hluboké drama, spousty zajímavých dějových linek, skvělé (realisticky působící) bitvy a v poslední době i tři obří draky chrlící oheň. A to se taky počítá! Bohužel pro někoho se to celé stále odehrává na malé obrazovce a vidina vidět toto epické dobrodružné vyprávění na velkém plátně je zkrátka lákavá. O tom, zda Game of Thrones zakončit v kinech se debatovalo už v minulosti, ale až teď došlo k oficiálnímu rozhodnutí.

Programovací šéf HBO Casey Bloys říká že, „Ne. Je to jen pro předplatitele.“ Takže pokud nemáte doma patnáctimetrové plátno a promítačku, máte smůlu. I když by to pro seriál nebylo vlastně nic nového. V kinech IMAX se svého času promítala 9. epizoda čtvrté řady, tedy bitva o Černý hrad. Ale co se týče samotného finále, toho si asi v IMAXu nebo klasickém kině neužijeme. Bloys se ale i rozpovídal o nastávajících spin-offech.

To že se chystají čtyři další seriály ze Západozemí už víte. Ale víte i o čem budou? To nevím ani já, ale můžu vám říci o čem NEBUDOU. Pokud jste se těšili na výlet do mladých let Neda Starka a Roberta Baratheona, tak s tím nepočítejte. Spin-offy se nebudou zajímat o nám známé postavy a jejich minulost. Aspoň prozatím. I když nějaké to cameo si myslím tvůrci neodpustí. Čekají nás ale především úplně nové postavy a příběhy. Jaké by to mohly být? Nabízejí se např. vyprávění o prvních Dračích jezdcích nebo prvních obyvatelích Západozemí. Tvůrci nám chtějí dát něco jiného a originálního a tak si  můžou vymyslet co chtějí. A my můžeme jen doufat, že se vydají tou správnou cestou. Bloys nicméně také podotýká, že ani v nejmenším nepočítá s tím, že by se rozpracované spin-offy realizovali všechny. Tvůrci zkrátka mezi sebou soupeří a ta nejlepší vize (možná dvě) dostane šanci dojít až do vysílání.

Chtěli byste se někdy dočkat filmového zpracování Hry o trůny? A co byste chtěli vědět ve spin-offech? V galerii najdete několik nejnovějších fotek z právě vysílané řady.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu