Vikingové: Nový trailer na 5. sérii z Comic-Conu

Vikingové: Nový trailer na 5. sérii z Comic-Conu | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Nová série slibuje mnoho bitev, zvratů a velkou míru brutality.

V dnešních ranních hodinách měl na Comic-Conu v San Diegu svůj panel populární historický seriál Vikingové. Dozvěděli jsme se zde podrobnosti o vývoji našich oblíbených postav a celého příběhu. Největší zásluhu na přívalu novinek má nově zveřejněný trailer, který nám ukázal, že v nové sérii to bude opravdu pořádně vřít a to nejenom mezi již dlouho znepřátelenými stranami.

Trailer nám ukazuje důsledky, které souvisí s odchodem Ragnara a zaměřuje se především na Ivara Bezkostého, Bjorna Železného a Lagerthu. Jak nám již napověděl konec čtvrté série, synové Ragnara Lothbrocka mají odlišnou cestu. Bjorn Železný se vydal do oblastí Středozemního moře a mnoho jeho scén v 5. sérii bude zasazeno právě do oblasti pouště. Seriál tak dostane zcela novou a svěží vizuální stránku. Na druhé straně pak stojí Ivar Bezkostý, který dobyl město York a jedním z jeho největších nepřátel se stane Heahmund, biskup, který ovšem dokáže výborně zacházet s mečem a má skvělé taktické schopnosti. Tento nadcházející střet jsme kromě nově zveřejněného traileru mohli vidět i na nedávných fotkách.

Trailer nás ovšem připravuje i na další konflikt a to sice střet mezi Ivarem Bezkostým a Lagerthou, jeho nevlastní matkou. V traileru můžeme vidět, že jejich rozepře se budou postupně vyostřovat a v důsledku všeho má dojít až k občanské válce. Do té se následně zapojí i Bjorn Železný, který bude stát samozřejmě na straně své matky Lagerthy. Pátá série tak bude opravdu nabitá a zaručeně se bude na co dívat. První epizoda se začne vysílat 29. 11.

Líbí se vám nový trailer a těšíte se na pátou sérii?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu