Gotham: Nový sneak peek na čtvrtou sérii z Comic-Conu

Gotham: Nový sneak peek na čtvrtou sérii z Comic-Conu | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
K tomu také nový plakát a informace o nové postavě v seriálu.

Na Comic-Conu byla zveřejněna první ukázka na novou sérii Gothamu v podobě sneak peeku, který má téměř pět a půl minuty. Je ovšem předem nutné říct, že většina videa je pouze rekapitulace třetí série. I tak je ale dobré se na tuto část videa podívat, jelikož nám velmi pěkně a přehledně shrne, co všechno se v zatím poslední sérii odehrálo a dokáže nás velmi dobře připravit na to, co se objevuje v poslední části videa. Až zde totiž dostáváme pravou ochutnávku toho, co nás čeká a je potřeba říct, že to vypadá vskutku velice lákavě.

Bruce si ve finále třetí série vybral cestu ochránce Gothamu a v této cestě bude ve čtvrté sérii velmi výrazně pokračovat. Vzhledem ke stále nízkému věku představitele Davida Mazouze (16 let) je sice velmi nepravděpodobné, že bychom se již v této sérii dočkali toho temného rytíře, kterého známe, nicméně to neznamená, že nemůžeme sledovat jeho trnitou cestu k našemu oblíbenému hrdinovi a právě na to se seriál konečně zaměří. Můžeme tak pravděpodobně očekávat podobný Batmanův vývoj, který nám byl představen v Nolanově filmu Batman začíná. S tímto filmem se pak pojí ještě jedna souvislost a to sice záporák Scarecrow, který se má ve čtvrté sérii objevit. Zrod Scarecrowa jsme mohli vidět již v první sérii tohoto seriálu, až nyní ale uvidíme tohoto legendárního padoucha v akci. V novém videu také dostává svůj prostor Selina, ze které se pomalu, ale jistě stává Catwoman, a překvapivě se zde objevuje i Barbara, která zjevně ještě neřekla poslední slovo.

Mimo to jsme se na Comic-Conu také dozvěděli, že se ve čtvrté sérii objeví postava Sofia Falcone, která je dcerou Dona Falconea. Podle dostupných informací měla Sofia během posledních deseti let na starost Falconeovy operace na jihu a nyní se vrací do Gothamu, aby pomohla Gordonovi porazit Tučňáka. Ten si mezitím zřídí svůj nový klub Iceberg Lounge, kde umístí svou získanou trofej - Hádankáře, který byl v posledním díle zmražen. Sofii Falcone ztvární ve čtvrté sérii herečka Crystal Reed.

K novému sneek peaku přidáváme zároveň nový plakát pro čtvrtou sérii, který byl zveřejněn před pár dny. Čtvrtá série se pak začne vysílat 28. 9. na stanici Fox. Líbí se vám první ochutnávka čtvrté série?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

DanielFF | 23.07.2017 16:26
Taky jsem doufal, že už to má spočítaný :D Dávalo by to smysl, že by z ní chtěli udělat Harley Quinn, nicméně podle posledních zvěstí na internetu to vypadá, že tvůrci seriálu Harley Quinn do seriálu nakonec nechystají, takže těžko říct, jak to nakonec bude.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu