The Gifted: Nový trailer představuje všechny mutanty

The Gifted: Nový trailer představuje všechny mutanty | Fandíme seriálům
Druhý X-Men seriál se představil na Comic Conu.

V jedné z nedávných novinek jsme vás informovali o tom, co na Comic Con v San Diegu přivezla druhá řada prvního X-Men seriálu Legion. Nebyl to ale jediný seriál s mutantího světa, který se tu prezentoval. Svůj vlastní panel měli i The Gifted, a kromě nového traileru bylo odhaleno i několik poměrně důležitých detailů ohledně toho, kdy a kde se první série odehrává, jak je spojená s X-Meny, nové informace o hlavních postavách a další věci, které si nyní projdeme.

Ta nejžhavější otázka, která trápila všechny, kdo se o seriál zajímají, je určitě ta, jestli je vlastně nějak propojený s hlavními X-Men filmy, anebo jestli se alespoň odehrává v tom samém světě. Legion totiž i přes mnohé oplétačky a náznaky nikdy s filmy zatím neměl co dočinění. Jestli jste tedy doufali, že tohle se s příchodem The Gifted změní, doufali jste marně. Hlavní producentka Lauren Shuler Donner totiž striktně prohlásila, že žádné spojitosti mezi filmy, a dokonce ani s Legion, v seriálu nejsou a The Gifted existují ve svém vlastním světě. Nějaké postavy, které se objevili ve filmech, například Blink, se sice v seriálu vyskytují, nemají mít ale nic společného s jejich filmovými ,,dvojníky“ a jedná se prostě o novou verzi.

Řeč přišla i na to, jaké mutanty vlastně uvidíme. V tomhle nám největším pomocníkem je hlavně trailer, jelikož čtyři hlavní mutanti, které nám představuje, jmenovitě Polaris, Blink, Thunderbird a Eclipse, jsou prakticky jediná větší komiksová jména, která máme čekat. Jeden z přítomných producentů, Matt Nix, řekl, že vynechání známých postav není zapříčiněno pouze tím, že by byly pro televizní rozpočty a vizuální efekty jednoduše příliš drahé, ale dodal, že jeden z důvodů to určitě je. Kdo si tedy brousil zuby na Magneta, Profesora X nebo Wolverina bude nejspíš zklamaný. Dále ale ještě doplnili, že ústřední sourozenecká mutantská dvojce Andy (Percy Hynes White) a Lauren (Natalie Alyn Lind) Struckerovi určitě nejsou jen dva náhodní mutanti a jejich schopnosti jsou rozhodně přeneseny z předlohy. Na to, jací dva mutanti z těchto dvou nakonec vyrostou, si budeme muset počkat a seriál si to prý schovává jako překvapení. Jejich schopnosti totiž nemají být na začátku seriálu plně dotvořené a měli bychom vidět, jak se s nimi učí zacházet.

Jako zakončení tu čeká slíbený trailer, který byl na Comic Conu promítán společně s několika klipy. V komentářích dejte vědět, jací dva známější mutanti se z hlavních dvou dětí podle vás nakonec vyklubou.

Zdroje: THR, Slashfilm

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

Lunelaith | 26.07.2017 20:28
To sou xichty
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu