Arrow: Nový trailer na 6. sérii napovídá, které postavy se vrátí

Arrow: Nový trailer na 6. sérii napovídá, které postavy se vrátí | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Kdo přežil finále páté série a na jaké další postavy se můžeme v šesté sérii těšit?

Finále již páté řady seriálu Arrow znamenalo pro většinu hlavních postav velmi nejasný osud. Víme, že Oliver a jeho syn přežili a dostali se z ostrova pryč. Následující události ovšem vyvolaly u všech fanoušků zásadní otázku: Přežily některé hlavní postavy ten velký výbuch na ostrově? Díky panelu a nově zveřejněnému traileru na Comic-Conu teď máme konečně v celé situaci mnohem více jasno.

Kromě Olivera a jeho syna je nyní jisté, že mezi přeživšími jsou Black Canary (Katie Cassidy) a Dinah Drake (Juliana Harkavy). To ale není všechno. Z ostrova vyvázl také mimo jiné náš oblíbený anti-hrdina Slade Wilson, tedy Deathstroke! Spekuluje se, že Deathstroke pomohl zbylým dostat se do úkrytu, to jsou ovšem prozatím jen nepotvrzené teorie. Vedle těchto třech navrátilců je zde ovšem ještě jedna postava, která se v šesté sérii vrátí a to sice Anatoly Knyazev, ruský vůdce Bratvy, kterého mimochodem herec narozený v Česku, David Nykl. Prostor Anatolyho Knyazeva v šesté sérii je prozatím nejasný, jeho návrat je nicméně již teď jistý.

Kromě již známých postav v seriálu nicméně přibude ještě jedna zcela nová postava. Nováčkem v seriálu se stává herec Michael Emerson, kterého můžete znát například z filmu Saw: Hra o přežití, mnohem lépe se vám ale určitě vybaví ze seriálů Lovci zločinců či Lost (Ztraceni), kde skvěle ztvárnil postavu Benjamina Linuse. Koho ale ztvární v seriálu Arrow? Jeho identitu prozatím bohužel neznáme, víme ale, že se má jednat o zápornou postavu, která se má v šesté sérii pravidelně objevovat.

Arrow se k nám vrátí 13.10. středoevropského času. V přiloženém traileru jsou první dvě minuty události z předchozích dílů, nové záběry následují po nich. Líbí se vám trailer na novou řadu?

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu