Pan Mercedes: Další pecka Stephena Kinga míří do televize

Pan Mercedes: Další pecka Stephena Kinga míří do televize | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Čeká nás další mrazivé drama od krále hororů.

I když třeba nejste úplně vášniví čtenáři, i tak jste pravděpodobně slyšeli jméno Stephen King. Tento „Král hororů“ je jedním z nejúspěšnějších spisovatelů současnosti a díky jeho předlohám vznikly i takové filmové skvosty jako Osvícení, Zelená míle, Vykoupení z věznice Shawshank a letos na motiv jeho knihy uvidíme zfilmovaný horor TO. Jeho přínos do světa filmů je zkrátka velký a my bychom mu měli děkovat. A letos budeme moct vidět ještě jedno zpracování na motiv jednoho z dalších Kingových knižních bestsellerů. A jak tušíte správně, bude to na malé obrazovce.

Půjde o seriál na motiv stejnojmenného detektivního thrilleru Mr. Mercedes (Pan Mercedes). Bude vyprávět příběh vraha Bradyho Hartsfielda, který vjede Mercedesem do fronty lidí a zůstane po něm osm mrtvých těl. O několik měsíců později dostane detektiv, Bill Hodges, ze stejného města dopis, ve kterém se neznámá osoba přiznává k činu a zároveň dodává, že se chystá k mnohem většímu masakru, při kterém umřou tisíce lidí.

Režie se ujal Jack Bender (Hra o trůny, Ztraceni) a scénář napsal David E. Kelley (Sedmilhářky). Hlavní roli detektiva si zahraje Brendan Gleeson, kterého znáte jako Pošuka Moodyho z oblíbené série Harry Potter. A jeho vražedného protivníka si střihne Harry Treadaway (Penny Dreadful).

Seriálu se dočkáme už brzy, protože startuje už příští měsíc 9. 8. na AT&T a dostal hned deset epizod. AT&T. Pokud první série bude úspěšná, dočkáme se dalších, které by adaptovaly další dvě knihy, které Stephen King s detektivem napsal.  

Zdroje: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Fimi. | 29.07.2017 20:52
Rozhodně mám radši filmy nez seriály dle Kinga ale samozřejmě jak co třeba Pod kupolí je hnůj ale 11 22 63 je skvělé a teď nová mlha zatím dobré....uvidíme jak To a Temná věž
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu