South Park: Na co se zaměří příští série

South Park: Na co se zaměří příští série | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Poslední série animovaného seriálu Městečko South Park se zaměřovala na politiku. Příští bude zcela jiná. A kdy má další řada premiéru.

Tvůrci seriálů mají většinou dvě možnosti. Buď budou pokračovat v zajetých kolejích a sledovanost pořadu bude jistá nebo začnou experimentovat a sledovanost buď stoupne nebo klesne. Tvůrci animovaného seriálu pro dospělé, Městečko South Park, se v minulé 20. sezoně rozhodli právě pro druhou možnost. Možná si řeknete, že po tolika sériích je změna fajn, ale diváci si mysleli přesný opak. Problematika nynější americké politiky je probírána skrz naskrz všemi médii, a tak kontroverzní seriál toho neměl moc co nového nabídnout. Jak tedy naznačuje rozhovor s Treyem Parkerem, jedním z tvůrců seriálu, nadcházející 21. série se opět zaměří na ústřední čtveřici z minulých sérii, tedy Stana, Kyla, Erica a Kennyho.

Ano, vrátíme se k tomu, co udělalo tento seriál tak populární. Děti a jejich ztřeštěné nápady. Nikdy jsme se nesnažili být ten typ seriálu, který reaguje na aktuální dění ve světě a dělá si z něj srandu. Postupem času je to totiž nuda a to rozhodně není něco, čeho bychom chtěli dosáhnout. Navíc celý takový proces je velmi náročný a i když by sledovanost seriálu mohla raketově vzrůst, není to téma, kterého bychom se chtěli držet.“

Zaměření ovšem není jediný aktuální problém seriálu. Tvůrci se rozhodli, že seriál udělají více dějový s tím, že epizody na sebe budou více navazovat. To se sice v 19. řadě divákům líbilo, ovšem série nadcházející (dvacátá), to brala už moc vážně a jednotlivé díly kvůli tomu vypadaly jako přes kopírák. Jak to tak ale vypadá, spolu s novou sérií přicházejí i nové nápady a pokud započteme i název finální epizody dvacáté řady „Konec příběhů na pokračování tak, jak je známe“ vypadá to, že si oba tvůrci svou chybu uvědomili a nadcházející 22. série tedy bude opět podobného rázu jako většina sérií předchozích.

Příští řada měla začít 23. 8., nakonec ale bude uvedena až 13. 9.

Zdroje: Deadline, Independent,

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu