Gotham: Ve čtvrté sérii se představí Profesor Pyg

Gotham: Ve čtvrté sérii se představí Profesor Pyg | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Do města hrdinů a zločinců zavítá další nebezpečný padouch.

Čtvrtá série Gothamu se nám již pomalu blíží. Prostřednictvím prvního sneak peeku z Comic-Conu jsme se dozvěděli o batmanových počátcích a také o přítomnosti padoucha Scarecrowa, který se v nové sérii ukáže. Na Comic-Conu jsme se ovšem dozvěděli ještě o dalším záporákovi, který se má ve čtvrté sérii objevit a není jím nikdo jiný než Profesor Pyg. Tento záporák sice patří především u nás v batmanovském univerzu k těm méně známým, přesto je ale záporákem velice výrazným a také velice nebezpečným. Kdo je tedy Profesor Pyg?

Skutečné jméno Profesora Pyga je Lazlo Valentin. Valentin vynalezl jakožto vědec zvláštní typ drogy, která umožňovala udělat z každého nakaženého člověka poslušného beránka. Onu drogu nejprve Valentin prodával mafii, později ji ale začal používat pro své soukromé ďábelské plány, když si pomoci ní následně vybudoval armádu svých přisluhovačů zvaných Dollotronové. Mimo to také šéfuje zločinecké skupině „Circus of Strange“. Kromě komiksů můžeme Profesora Pyga znát ze seriálu Beware the Batman či ze hry Batman: Arkham Knight. Pygova premiéra v Gothamu bude tedy zároveň jeho prvním hraným zpracováním. Co od tohoto záporáka ale můžeme v Gothamu očekávat?

Gotham je znám tím, že se s brutalitou nepáře a právě Profesor Pyg bude ve čtvrté sérii asi nejvýraznějším prvkem v této oblasti. Pyg je totiž také nechvalně znám svými chirurgickými zákroky, kterých se dopouští na svých Dollotronech a dalších obětech a které jdou často až do velkých extrémů! Výkonný producent seriálu John Stephens se na Comic-Conu vyjádřil, že právě kvůli svým zvláštnostem a originalitě patří Profesor Pyg k jeho nejoblíbenějším záporákům. Ve čtvrté sérii Gothamu tak můžeme pravděpodobně očekávat, že přítomnost Profesora Pyga v ní bude nemalá a jeho brutalita bude zřejmě doslova výživná jako prase.

Čtvrtá série Gothamu se začne vysílat 28. 9. na stanici Fox. Těšíte se na nové a vůbec poprvé hrané ztvárnění Profesora Pyga?

Zdroj: Screen Rant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu