Jennifer Aniston a Reese Witherspoon po 17 letech opět spolu na obrazovce

Jennifer Aniston a Reese Witherspoon po 17 letech opět spolu na obrazovce | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Nepojmenovaný televizní projekt o ranních talk-show sehnal dvě velká herecká jména.

Producent Michael Ellenberg, který se podílel pro stanici HBO na Pozůstalých či na snímku Prometheus, chystá (zatím) nepojmenovaný seriál pojednávající o ranní talk-show a médiích v New Yorku. Seriál je plánován v podobě komedie s nespecifikovanou délkou epizod. Scenáristou seriálu bude producent Domku z karet Jay Carson. Chystaný televizní projekt se připravuje k výkupu pro kabelové stanice a streamovací služby na příští týden.

Méně známé tvůrce vynahrazují velká hollywoodská jména, která již podepsala smlouvu na spolupráci, a to herečky Jennifer Aniston (Pařba o Vánocích, Millerovi na tripu) a Reese Witherspoon (Sedmilhářky, Divočina). Pro J. Aniston se jedná o velký televizní comeback třináct let od skončení kultovního seriálu Přátelé, který se uzavřel desátou řadou v roce 2004, zároveň se jedná o televizní shledání obou hereček. Reese Witherspoon si totiž zahrála ve dvou řadách Přátel (celkem v 6 epizodách) mladší sestru Rachel (Aniston).

Jaké role herečky ztvární, zatím není jasné stejně tak ani hrubý nástin příběhu. Krom zmiňovaného M. Ellenberga, budou seriál produkovat i Jennifer Aniston a Reese Witherspoon. Až bude seriálový projekt pod záštitou některé stanice/služby bude známo vícero informací. O průběhu dalších příprav seriálu vás budeme průběžně informovat.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu