Gotham: 4. sérii uvidíme dříve, než se předpokládalo

Gotham: 4. sérii uvidíme dříve, než se předpokládalo | Fandíme seriálům
Zobrazit další 1 obrázek
Kromě toho se mění i vysílací čas.

Třetí série Gothamu se k nám již pomalu blíží, nakonec k nám ale přijde ještě dřív, než jsme si mysleli a ke všemu i v jiný vysílací čas. Původní termín pro premiéru prvního dílu byl naplánován, jako u předchozích sérií, klasicky na 29. 9., nakonec ale třetí série začne o týden dřív, tedy 21. 9. To ovšem není všechno. První tři série se doposud vysílaly na Foxu v pondělí, čtvrtá série se ale přesouvá na čtvrtek, našeho času tedy na pátek ráno.

Změnu vysílání i to, že uvidíme čtvrtou řadu dřív, tvůrci nijak zvlášť neokomentovali, se čtvrtou sérií se ale zároveň posunula i premiéra nového projektu Setha McFarlanea, The Orville, což je vesmírný komediální seriál, který se bude díky provedeným změnám vysílat každý čtvrtek po Gothamu. Stanice Fox oznámila změnu vysílání z pondělí na čtvrtek velmi vtipným způsobem a sice prostřednictvím velmi dobře prostříhaného videa, kdy nám hlavní postavy seriálu dávají najevo, ať si v kalendáři místo pondělí zaškrtáváme čtvrtky. Na video se můžete podívat pod tímto článkem.

Čtvrtá série se zaměří především na postupný přerod Bruce Waynea v Batmana, ochránce Gothamu, kterého všichni moc dobře známe. Kromě toho uvidíme i velký posun ve zrození Catwoman a James Gordon se bude dál posouvat k postu budoucího komisaře. Na své si přijdou i záporáci, neboť ve čtvrté sérii se nám představí Scarecrow a vůbec poprvé uvidíme v hraném ztvárnění záporáka Profesora Pyga.

Těšíte se na čtvrtou sérii a jste rádi, že ji uvidíme dřív?

Zdroje: TV Line

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

JohnnyK | 08.08.2017 13:41
A já myslel, že třetí série už byla.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu