Black Lightning: Schvalování seriálu bylo hodně divoké

Black Lightning: Schvalování seriálu bylo hodně divoké | Fandíme seriálům
The CW
Zobrazit další 2 obrázky
K tomu nové video, nově obsazené postavy a začátek natáčení.

I když se nový DC seriál pro stanici CW, Black Lightning, ukázal na letošním Comic Conu, jeho panel přešel prakticky bez povšimnutí. Ačkoliv se očekávalo, že se bude exklusivně promítat alespoň pilotní epizoda, nic takového se neudálo a celá prezentace se tedy sestávala prakticky jen z řečí herců o tom, jak jsou šťastní, že se mohou seriálu účastnit apod. Proto pro vás dnes máme shrnutí úplně všeho, co se za posledních pár týdnů ohledně seriálu událo, jelikož Comic Con toho opravdu moc nového nenabídl.

Pro začátek jsme se dozvěděli, kdy a kde se první řada vlastně začne natáčet. Štáb se vydá do Atlanty a tam padne první klapka 14. 8. Ačkoliv se dříve šířila informace, že pilotní díl je už dávno hotový a díky němu také seriál dostal zelenou, podle scenáristy Tonyho Isabelly tomu tak vůbec nebylo. Natočeny byly jenom testovací záběry, které se následně sestříhaly do plnohodnotného traileru, a ten následně Black Lightningovi zajistil schválení. Tvůrci byli z tohoto postupu prý ze začátku nesví a nevěřili, že by jim CW jen díky tomuhle seriál posvětilo, ale pak se dozvěděli, že Legends of Tomorrow se dostali do produkce jen na základě fotky herců v kostýmech a kraťoučké synopsi.

K seriálu se dále přidali dva noví herci, a těmi jsou James Remar a Damon Gupton (Whiplash). Oba by se měli objevovat pravidelně a dokonce jsme se i dozvěděli, koho si každý z pánů vlastně zahraje. Remar si střihne roli nejlepšího přítele hlavního hrdiny Jeffersona Peterse (Cress Williams) jménem Peter Gambi. Mezi sebou mají postavy mít velmi dlouhou společnou minulost. Z Guptona se zase stane inspektor Henderson, který si s Black Lightningem zprvu nesedne, ale postupně se z této dvojky stanou spojenci ve stylu Batmana a komisaře Gordona.

Oficiálně odhalen byl i záporák, proti němuž bude hrdina v seriálu stát, a tím bude Tobias Whale. V komiksech je to černošský zločinec, který se narodil jako albín, a vede svůj vlastní gang jménem 100. Tato zločinecká organizace byla zmíněna už v traileru. Je to hrdinův vůbec nejstarší záporák a ti dva spolu zápolí už od prvního čísla komiksu o Black Lightningovi. Postava ale zatím hledá představitele a nevíme tedy, kdo ji ztvární. Nakonec ještě přidáváme jedno nové video o DC seriálech na stanici CW, kde se Black Lightning na chvilku mihne.

Zdroj: Deadline, EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu