Will a Grace: Restart se dočká více epizod

Will a Grace: Restart se dočká více epizod | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
K tomu známe podrobnosti o návaznosti na konec původní série.

Sitcom Will a Grace můžeme bezpochyby zařadit do kategorie nadprůměrných. Teď se jen krátce po svém desetiletém výročí od ukončení dočká dalších epizod. To už ale několik měsíců víme a dokonce i z neurčité premiéry „podzim 2017“ už se stačilo vyklubat konkrétní datum (28. 9.) a odhalený byl počet epizod (12). Datum premiéry je do dnešního dne stále neměnné, ale počet epizod se změnil. Z původních dvanácti vzrostl na šestnáct. Někteří teď možná budou jásat, ale já osobně raději vidím menší počet epizod. V tu ránu je totiž děj méně rozprostřený a seriál je lidově řečeno „hutnější“. Možná ale prodloužení série vnímají tvůrci jinak a děj bude stejně fenomenální jako v původních osmi sériích.

Když už jsme u těch sérií, za zmínku určitě stojí, že se kromě šestnáctidílné deváté řady dočkáme i další, desáté. Ta bude pochopitelně navazovat na sérii předchozí a podle našich předběžných odhadů se jí dočkáme příští rok na podzim. Co ale nebude mít mezi sebou nějakou návaznost, je původní konec seriálu a začátek obnovené deváté série. Jak si možná někteří diváci s dobrou dlouhodobou pamětí vzpomenou, konec původního seriálu ukazoval hlavní dvojici Willa a Grace po 20 letech, jak se snaží svým dětem pomoct nastěhovat do vysokoškolských kolejí. Pro někoho je možná tento konec moc dobrý na to, aby byl možný, ale většina diváků s tímto rozloučením souhlasila a někteří budou možná zvedat obočí nad tím, jak nové pokračování nad tím vším jenom mávne rukou a pojede dál. Každopádně budeme zvědaví na to, jakým způsobem nové díly toto původní zakončení obejdou.

Will a Grace, úspěšný sitcom vysílaný v letech 1998-2006, který vyhrál 16 cen Emmy, se vrací zpátky na televizní obrazovky.  Vrací se původní sestava postav, tedy neurotický Will (Eric McCormack), jeho dlouholetá spolubydlící a kamarádka Grace (Debra Messing) spolu s jejich okázale gay kamarádem Jackem (Sean Hayes) a necitlivou Karen (Megan Mullally). Vrátí se také i původní scenáristé Max Mutchnick a David Kohan. A aby toho nebylo málo, na křeslo režiséra usedne opět James Burrows, který měl na starost každý díl původní série. Premiéra je stanovena na 28. 9. a celá devátá série bude obsahovat celkem šestnáct epizod.

Zdroje: TV Line I, II, News, Varity

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu