The Flash: Uvidíme již čtvrtou verzi Harrisona Wellse

The Flash: Uvidíme již čtvrtou verzi Harrisona Wellse | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Seriálový Flash a Harrison Wells prostě patří k sobě a ani ve čtvrté sérii se na tom nic nezmění.

Zatím jsme mohli vidět tři série Flashe a v každé se nám ukázal jiný Harrison Wells. V první sezóně se ukázalo, že Harrison Wells vlastně vůbec nebyl Harrison Wells. Ve druhé se ukázal Wells ze Země-2 i se svoji dcerou a když nadešel čas, aby se vrátil zpět do své země, mohli jsme v sérii č. 3 vidět Wellse ze Země-19 který však neměl žádné vědecké znalosti a v průběhu série se obětoval pro tým.

Ani ve čtvrté sérii o něj nebudeme ochuzeni a opět bude jeho postava úplně odlišná od těch předchozích. Jeho představitel, Tom Cavanagh, se pro server Comic Book Resources rozpovídal o své roli Harrisona Wellse a jeho pocitech:

„V nové sérii bude zase nový záporák a tak je spousta míst, kde můžeme novou verzi Harrisona Wellse využít. Začneme pracovat s původním Harrym, který bude v nové sérii už od prvního dílu, a poté najdeme způsob, jak ho pozměnit pro potřeby série, ale aby to byl pořád ten Harrison Wells, který bude do příběhu pasovat. Víme o pár způsobech jak do příběhu nového Wellse přivést.“ Dále pokračoval: „Nejvíc se mi líbí to, že scenáristi vytvořili postavu a její charakter tak, abyste ji mohli přivést z téhle a tamté země a mohl být takový a takový a stále to bude dávat smysl. Navíc sem velmi potěšen tím, že si v tomhle věku můžu na sebe navléct superhrdinský kostým (Cavanagh má 53 let), vždyť kdo tohle může?“

Můžeme tak být zvědaví, jak nám nového Harrisona Wellse scenáristé naservírují. Jisté je, že ovšem bude důležitou součástí příběhu, jako doposud. Čtvrtá série seriálu The Flash dorazí 10. 9. na stanici CW. Máte rádi tuto postavu?

Zdroj: CBR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu