How I Met Your Dad: Spin-off HIMYM se opět chystá

How I Met Your Dad: Spin-off HIMYM se opět chystá | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Studio Fox se snaží oživit svůj starý hit.

Společně s Přáteli a Teorií velkého třesku tvoří Jak jsem poznal vaši matku nejspíš trojici vůbec nejpopulárnějších televizních sitcomů, na kterých vyrůstali mileniálové nebo mladší ročníky. Jediný, který ale dnes ještě úspěšně pokračuje, je Teorie, zatímco další dva seriály došly ke svému zaslouženému konci už před lety. V produkční společnosti 20th Century Fox si ale nejspíš povšimli, že zatímco jejich dlouholetý televizní hit o muži, který svým dětem vypráví, jak se vlastně seznámil s jejich matkou, už od roku 2013 leží ladem, sledovanost Teorie stále roste a dokonce se chystá i spin-off seriál s mladým Sheldonem. Nově bylo tedy oznámeno, že Fox oprašuje starý koncept, který se kdysi neúspěšně chystal, a opět se začíná aktivně pracovat na spin-offu Jak jsem poznal vaši matku s originálním názvem How I Met Your Dad (česky Jak jsem poznala vašeho tátu).

Serveru Deadline to pověděla předsedkyně Foxu Dana Walden, která řekla, že pro projekt nabrali nové scenáristy, a ti momentálně pracují na své vlastní vizi a nijak se neinspirují prací, již do projektu vložili předchozí tvůrci, a která nakonec nikam nevedla. Až bude scénář připraven, lidé u Foxu posoudí, zda projektu dají zelenou. Seriál před lety skončil poměrně kontroverzně a mnoho dlouholetých fanoušků bylo finálním rozuzlením zklamáni, tak uvidíme, jestli se po případném schválení podaří How I Met Your Dad napravit značce reputaci.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

bSaR1000 | 18.08.2017 00:50
Už bylo na čase! Teď jen sympatické herce, vtipný scénář reagující na okolní dění a znovu se zamiluji! Taková New Girl, ačkoli si mě po čase získala nikdy v mých očích nedosáhla kvalit Friends/HIMYM
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu