Stranger Things: 3. řada potvrzena

Stranger Things: 3. řada potvrzena | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
A kolik sérií bude mít seriál celkem?

V interview pro TMZ se David Harbour, představitel šerifa Jima Hoppera ze seriálu Stranger Things, trochu prořekl a nepřímo prozradil, že Netflix už dal třetí sérii zelenou. Ta druhá přitom bude debutovat teprve letos na Halloween.

Harbour se během rozhovoru rozpovídal o tom, jak dětští herci, kteří hrají v seriálu prim, rychle rostou a s nimi i jejich výkony na placu při natáčení. Také si pochvaloval různé výhody a cenné poznatky, které z této spolupráce pro dospělé herce vyplývají.

A během toho přímo řekl: „Ve druhé a třetí sérii vyrostou, sledujete je, jak rostou…“ a když byl přerušen redaktorem, který se okamžitě zeptal, zdali je tedy odklepnuta třetí série, tak mírně couvl: „Myslím, že ano. Ale pokud budou druhou sérii (v Netflixu) nenávidět, tak potom možná ne. Ale myslím si, že třetí série bude,“ dodal.

Jen několik dní na to pak přípravy třetí řady definitivně potvrdili i tvůrci seriálu bratři Dufferovi. Není to zase tak překvapivé. Jednak jde totiž o jeden z největších hitů na Netflixu, přičemž druhá řada je vysoce očekávána, a jednak Dufferové už kdysi říkali, že mají nápady na více sérii a nikoliv pouze na jednu. Matt Duffer dokonce nedávno prozradil, že Netflix jim dal svolení k vymýšlení druhé řady ještě před vypuštěním té první.

Něco podobného se tedy mohlo stát i teď a je dost možné, že se na papíře dávno na třetí sérii pracuje. Přeci jen první a druhou řadu dělí od sebe rok a půl a jak Netflix, tak rozhodně i fanoušci by jistě uvítali, kdyby se případně tato časová mezera do budoucna zmenšila.

A jak dlouhé vlastně mají scenáristé plány, pokud bude Netflix mít o seriál zájem i do budoucna? Bratři Dufferovi ve zmiňovaném rozhovoru prozradili, že by ideálně chtěli Stranger Things ukončit po čtvrté řadě, přičemž jedním z důvodů je ten, že nechtějí hrdiny rok co roku vystavovat něčemu špatnému příliš dlouho – časem by to přestalo být uvěřitelné.

Zdroj: Vulture

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu