A Discovery of Witches: nový upírský seriál s Teresou Palmer

A Discovery of Witches: nový upírský seriál s Teresou Palmer | Fandíme seriálům
Sky Tv
Zobrazit dalších 5 obrázků
Chystá se adaptace úspěšného románu Čas čarodějnic od Deborah Harkness se zajímavým hlavním obsazením.

Kniha Čas čarodějnic (A Discovery of Witches) od autorky Deborah Harkness, která vyšla v roce 2011 i v českém znění, se dočká televizního zpracování od stanice Sky. Kniha prý oplývá skvělým spojením milostného příběhu s historickými reáliemi středověku. V hlavních rolích se představí charismatická Teresa Palmer, která zaujala jak v loňské válečné vřavě Hacksaw Ridge, tak v povedeném hororu Zhasni a zemřeš, či Matthew Goode, kterého jste mohli zaznamenat v Kódu Enigmy nebo loňském snímku Spojenci. Teresa Palmer se zhostí role hlavní hrdinky Diany Bishop, zatímco Matthew Goode si zahraje upíra Matthewa Clairmonta.

Oficiální synopse literární předlohy zní: „Historička a čarodějnice Diana Bishopová celý svůj život odmítala své nadpřirozené nadání. Očarovaný alchymistický rukopis však do jejího života vnese nevítaný příval magie a najednou se o ni zajímají nejen čarodějnice, ale i démoni a upíři. Záhy se po Dianině boku objeví i záhadný Matthew Clairmont, vědec, válečník a upír. Přestože mezi bytostmi panuje staleté nepřátelství, Diana a Matthew se jen s obtížemi brání vzájemné mrazivé přitažlivosti.“

Čas čarodějnic je prvním dílem z celé trilogie All Souls (Všechny duše), tudíž mají autoři při zaznamenání úspěchu obsáhlou předlohu pro možná pokračování. Stanice Sky spolu s produkční společností Bad Wolf získala práva na zadaptování celé trilogie již roku 2016, tudíž případnému kompletnímu zpracování nic nebrání v cestě. Krom spisovatelky D. Harkness bude seriál produkovat i scenáristka seriálu Kate Brooke, která stojí například za seriálem Sága rodu Forsytů či za televizním snímkem Secret Smile. Režie prvních tří epizod se ujme režisér  Juan Carlos Medina (Insensibles).

Natáčení seriálu A Discovery of Wiches začne už tohle září ve Walesu v prostorech Wolf Studios. Seriál se bude s jistotou vysílat ve Velké Británii a Irsku, zda se seriál dostane na obrazovky i v USA zatím jisté není. Datum premiéry ani obsáhlejší herecké obsazení zatím zveřejněno nebylo. Dole pod článkem si alespoň můžete pustit oznamovací video od spisovatelky:

(Přiložené obrázky jsou ilustrační)

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu